2777
2789
از ریسکش خیلی می ترسم اخه همه سرمایه زندگیمه

بخر باوا خیلی پایین بیا صد تومن بعد دوباره میکشه بالا

اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی بل یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم رفتم بخرم ولی چون بلد نبودم طلا اصل از تقلبی تشخیص بدم وقیمت حساب کنم منصرف شدم

از جای معتبر شهرتون میخریدی خب

میگن خرداد تا ۱۴ میره😔

مامان سوفیام،نازلی و نازان سابق، لطفا برای بحث و جدل‌‌ ریپلای نکنید که مجدد کاربریم تعلیق شه😵‍💫

اگر واقعا قصدش رو داری و تا حداقل یکسال به پولش نیاز نداری بخر درسته که مدتی هست که طلا زیادی هیجانی بالا رفته و بازم احتمالا بالاتر بره ولی اصولاً طلا سود خالص و خوب و کم ریسکش بلند مدته . 

منم مدتیه قصد خرید مجدد دارم هی دست دست کردم گرونتر شد و میزان کمتری به نسبت قبل میتونم بخرم با این حال بازم ترجیح میدم بخشی از پولم رو سالانه تبدیل به طلا کنم

تو از طلافروش خریدی؟ گرمی چند؟ چی خریدی

بله 

دنبال طلای آب شده بودم سودش ۲ درصده

ولی شوهر عمه ی همسرم طلا فروشی داره گفت سکه بانک مرکزی دارم عیارش ۲۴ هس سودش ۳

این بهتره

مامان سوفیام،نازلی و نازان سابق، لطفا برای بحث و جدل‌‌ ریپلای نکنید که مجدد کاربریم تعلیق شه😵‍💫
خیرسرم گذاشتم برا وام ولی میبینم خیلی کم بهم تعلق می گیره

حالا قصدت چیه میخوای بری بانک پولاتو در بیاری؟ تاپنجم که بستن یا اگه پول تو کارتته چطوری تو طلافروشی این همه پول کارت میکشی

بله دنبال طلای آب شده بودم سودش ۲ درصدهولی شوهر عمه ی همسرم طلا فروشی داره گفت سکه بانک مرکزی دارم ع ...

من که از هیچی سر در نمیارم خیلی گیج شدم پولمم داره بی ارزش تر میشه دو سه روزه فقط گریه میکنم

من که از هیچی سر در نمیارم خیلی گیج شدم پولمم داره بی ارزش تر میشه دو سه روزه فقط گریه میکنم

گیج شدن نداره 

طلای دست دو بخر 

چن جا برو 

ببین ب پولت چن گرم دارن طلا دست دو میدن

پنجم برو حتما