2777
2789
حالا قصدت چیه میخوای بری بانک پولاتو در بیاری؟ تاپنجم که بستن یا اگه پول تو کارتته چطوری تو طلافروشی ...

کارت خوان تا ۱۰۰ تومن میکشه

من پولمو تو چندتا کارت پخش کردم قبلش 

از هر کارت کشیدم 

مامان سوفیام،نازلی و نازان سابق، لطفا برای بحث و جدل‌‌ ریپلای نکنید که مجدد کاربریم تعلیق شه😵‍💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ها من چی بخرم که ارزش پولم از دست نره هر موقع بخوام بفروشم ضرر نکنم 

موندم والا می ترسم طلا بگیریم بیاد پایین آخه شاید برای خرید خونه لازمم بشه اگه پولی جور بشه برای خونه😔

چقدر داری

حدود240این پول تمام سرمایه زندگیمه. حتی خونه یا ماشینم نداریم خواستم ماشین بخرم ولی ده بیس تومن کم داشتم هیشکی کمکم نکرد برا خرید یا کارشناسی ماشین. حالم خیلی گرفته😔

حدود240این پول تمام سرمایه زندگیمه. حتی خونه یا ماشینم نداریم خواستم ماشین بخرم ولی ده بیس تومن کم د ...

عزیزم

اگه نمیخوای ب این زودی دوباره طلا رو بفروشی و پولش کنی 

واسه سرمایه گذاری عالیه

ولی حدود یکی دو سال نگهش دارییا

دیوارم ول کن 

از طلا فروشا طلای دست دو بخر 

ببین ب پولت چن گرم میدن از چن جا بورس

یا نهایتا سکه بخر

مامان سوفیام،نازلی و نازان سابق، لطفا برای بحث و جدل‌‌ ریپلای نکنید که مجدد کاربریم تعلیق شه😵‍💫
عزیزماگه نمیخوای ب این زودی دوباره طلا رو بفروشی و پولش کنی واسه سرمایه گذاری عالیهولی حدود یکی دو س ...

سکه هم چیزای مختلف هست من اصلا سردر نمیارم. تو عمرم طلا نداشتم. حتی برای عروسیمم طلا نخریده بودم. وای این پول گرفتم دستم و گیج دور سرم میچرخم انقد ناراحتم فقط گریه میکنم

عزیزماگه نمیخوای ب این زودی دوباره طلا رو بفروشی و پولش کنی واسه سرمایه گذاری عالیهولی حدود یکی دو س ...

طلافروشا هم پرسیدم همه با اجرت و دستمزد بودن میخواستم طلا دست دو بخرم من. و همچنان هم موندم ماشین بخرم یا طلا. ماشین هم کسی ندارم بیاد کارشناسی کنه یا یه مقدار کمکم کنه. وای چقد گیج شدم

سکه هم چیزای مختلف هست من اصلا سردر نمیارم. تو عمرم طلا نداشتم. حتی برای عروسیمم طلا نخریده بودم. وا ...

سکه بهار آزادی 

حالا یا دوتا نیم سکه ‌

یا سکه کامل

برو جای مطمئن 

خیالت راحت باشه 

اتفاقی نمیافته 

از چی میترسی

حساب میکنه فاکتور میکنه نهایت  شاید ی طلا فروشی با جای دیگه  ۲ ۳ تومن فرقش باشه

که انشالله سود میکنی 

اصلا نگراان نباش

ترس نداره

برو بازار  شهرتون

سکه بهار آزادی حالا یا دوتا نیم سکه ‌یا سکه کاملبرو جای مطمئن خیالت راحت باشه اتفاقی نمیافته از چی م ...

ینی ماشین نخرم؟ امروز باز رفتیم منو شوهرم ماشین دیدیم اما سی تومن پولمون کمه کسی رو هم نداریم قرض بده. برم سکه تمام سکه بخرم؟ مدل مختلف نداره؟ مدل86گیر میاد؟ سکه بانکی و غیر بانکی چیه؟ برم طلافروشی بگم چی میخوام که فکر نکنه بار اولمه طلا میبینم؟؟ 

ینی ماشین نخرم؟ امروز باز رفتیم منو شوهرم ماشین دیدیم اما سی تومن پولمون کمه کسی رو هم نداریم قرض بد ...

ماشین اخه اذییت میکنه مدل پایین

بگو طلای کم اجرت ، دست دوم چی دارید

کم اجرت ۷ درصد هست سودش مالیات

ببین ب ۲۴۰ تومن چن گرم میده

از چندتا مغازه بپرس

ماشین اخه اذییت میکنه مدل پایینبگو طلای کم اجرت ، دست دوم چی داریدکم اجرت ۷ درصد هست سودش مالیاتببین ...

اخه خسته شدیم بی وسیله😔😭گاهی ماشین از بابام میگیرم ولی با اکراه میده