یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
حدود240این پول تمام سرمایه زندگیمه. حتی خونه یا ماشینم نداریم خواستم ماشین بخرم ولی ده بیس تومن کم داشتم هیشکی کمکم نکرد برا خرید یا کارشناسی ماشین. حالم خیلی گرفته😔
عزیزماگه نمیخوای ب این زودی دوباره طلا رو بفروشی و پولش کنی واسه سرمایه گذاری عالیهولی حدود یکی دو س ...
سکه هم چیزای مختلف هست من اصلا سردر نمیارم. تو عمرم طلا نداشتم. حتی برای عروسیمم طلا نخریده بودم. وای این پول گرفتم دستم و گیج دور سرم میچرخم انقد ناراحتم فقط گریه میکنم
عزیزماگه نمیخوای ب این زودی دوباره طلا رو بفروشی و پولش کنی واسه سرمایه گذاری عالیهولی حدود یکی دو س ...
طلافروشا هم پرسیدم همه با اجرت و دستمزد بودن میخواستم طلا دست دو بخرم من. و همچنان هم موندم ماشین بخرم یا طلا. ماشین هم کسی ندارم بیاد کارشناسی کنه یا یه مقدار کمکم کنه. وای چقد گیج شدم
سکه بهار آزادی حالا یا دوتا نیم سکه یا سکه کاملبرو جای مطمئن خیالت راحت باشه اتفاقی نمیافته از چی م ...
ینی ماشین نخرم؟ امروز باز رفتیم منو شوهرم ماشین دیدیم اما سی تومن پولمون کمه کسی رو هم نداریم قرض بده. برم سکه تمام سکه بخرم؟ مدل مختلف نداره؟ مدل86گیر میاد؟ سکه بانکی و غیر بانکی چیه؟ برم طلافروشی بگم چی میخوام که فکر نکنه بار اولمه طلا میبینم؟؟