2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بی احترامی کرد روز اول عید

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 51 پست

در اصل شما باید روز اول دیدن مادر و پدرتون میزفتین

نه اینکه سه روزه اصرارکنه کی‌ میاید آخر‌شب قدر برید!

شما برای رفتن دیدن بزرگترتون شب عید باید ده بار بهتون بزنگن؟

من تعجب میکن چزا اینقد دیر رفتید اونم شب قدر

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگ چند سال عروس اش هستی اخلاقش هنوز دستت نیومدهاگ همیشه همینه ک گله نکن مدلش داغونهولی اگ فقط اینب ...

اصلا مهم نیست برای خودم

شوهرم قاطی کرده...

والا اشتباه کردم عروسش شدم این ادم انگار هیچی تو مخش نیست...اکبند

به خدا دو ماه به دو ماه هم نمیرم...پسرش سر میزنه...

خیلی خوب درک میکنم چه احساسی داری الان ، آدم از روی باز میره جایی نه از در باز 

من الان به جایی رسیدم که هر چند ماه یکبار برای دو سه ساعت میرم و برمیگردم ، تقریبا مهر رفتم خونشون دیگه نرفتم تا دیروز ، خونه هامونم نزدیکه ولی آرامش خودم و زندگیمو اولویتمه

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 

پس از این به بعد در حد سر زدن برو و برگرد.و حتی اگر غذا پخته بود نمون بگو غذام روی گازه.همون موقع که دیدی غذا نپخته خوب زیاد نمیموندی.یکساعت مینشستید و پامیشدید میومدید

یه روز خوب میاد

در اصل شما باید روز اول دیدن مادر و پدرتون میزفتیننه اینکه سه روزه اصرارکنه کی‌ میاید آخر‌شب قدر بری ...

خواهرمم شب اول قدر رفته خونه مادر شوهرش شب نوزدهم یعنی امشبم خونه مامانم بوده صله رحم و دید و بازدید که گناه نیست بگیم شب قدر نریم بعدشم خونه غریبه که نبوده مادر شوهرش بوده معلومه مادره از یه چیزی ناراحت بوده 

خواهرمم شب اول قدر رفته خونه مادر شوهرش شب نوزدهم یعنی امشبم خونه مامانم بوده صله رحم و دید و بازدید ...

بله از اینکه برای عید دیدنی بایذ سه بااار تماس بگیره باهاشون

مادره و چشمش به در روز عید

ولی بزرگتر سه بار التماسشون کرده تا رفتن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵