2777
2789
ی بار محکم جوابشونو بده حتمن دوست داره سوار بشی اسنپ مرسی شون بشی یا بفروشی بدهی به اونا . ناراحت نب ...

اصلا نیستن اینجا 

فقط حسادت میکنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دیگه سوژه پیدا شده براشون

واه عجیبه آخه این همه آدم ۲۰۷ دارن باکلاسم هست اگه ماشین نداری الکی نفروش ما دوتا ماشین داشتیم شوهرم ماشین خودش فروخت طلا بخریم بازم دلش نیومد دوباره رفت ثبت‌نام ماشین انجام داد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چشام آستیگماته فکر نکنم درست بشه

منم استیگمات بود 

یکیش یخورده ای برگشته در حد نیم

ولی بازم انقد خوبه انقد خوبه که واقعا بهترین کار عمرم رو کردم

تازه با عمل های جدید مثل اسمایل میگن همینم برنمیگرده کامل درمان

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
به حس خودت اعتماد کن و خودت رو جلوی چشم فامیل حسود و تنگ نظر ننداز ،حتی اگر صلاح میدونید ، ماشین رو ...

اصلا کنارمون نیستن و ندیدن فقط شنیدن ...

بعد از عید اگر به قیمت برسه شاید بفروشم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ازینا میخوام😭

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
خب شیشه هاش بده طبی کنن

خوشگل نمیشهههه

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
فدای سرت که ضرر میکنیصدقه سر سلامتی خودت و خانوادتهرروز که میبینیش اعصابت خورد میشه و اون حرفها یادت ...

چند بار آگهی کردم راستش مثلا ۲۰۰  تا ۱۵۰ میلیون زیر قیمت میخوان بازار راکد هست کلا بیخیالش شدم فعلا 

چه مراقبتی مگه میخواد؟ولی خودمونیم چقدر گرون شده صد ملیون فقط ی تلویزیون

تعادل نداره از بس بزرگه یه بچه بره تکونش بده میفته🤣🤣 یا باید بزنیش به دیوار

آره تازه بیشترم هس مثلا سونی بخوای بخری دو سه برابره🤣

دیگه داداشم قبول نکرد من که میگم چشم ضعیف میشه اینقدر بزرگ

خودش میفهمه چقدر زشت میشه خونه حالا شما تا صبح بگین!

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

منم استیگمات بود یکیش یخورده ای برگشته در حد نیمولی بازم انقد خوبه انقد خوبه که واقعا بهترین کار عمر ...

حتما عمل میکنم 

ممنون 🥲

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید

درد واقعی اونجاییکه میری بازار هفتگی میوه‌ میگیری کیلویی فلان قیمت

آخر بازار همون میوه رو حراج میزنن در حد سوختن 

برام پیش اومده 🤣

الان میمونم آخرای بازار میرم 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...!