2777
2789
عنوان

امشب مهمونی خونه خواهرم بودم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 92 پست
بگو ولی ما رسم داریم مرد کمک کنه

یه سال طول کشید تا بهش حالی کنم خرید خونه با مرد 

جالبیش اینه که میبینم باباش و داداشش میرن خرید ، نمیدونم این چرا اینجوری میکنه ... !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم بدون مقایسه کردن با شوهرت صحبت کن اخلاقاشو اصلاح کنه، بالاخره آدمه دیگه وقتی ببینه برات مهمه ...

ببین باهاش صحبت کردم نهایتش گفته چشم راست میگی ، حق با توئه ، باشه ..‌

ولی پای عمل که میرسه خیلی وقتا سختشه ... 

اصلا دیدم تو خونشون هم عادت داره به خواهرش و بقیه دستور میده ، مثلا حوصله نداره خودش بلند شه لیوان بیاره میگه فلانی پاشو لیوان بیار 😐

بیشتر مردا جلو دیگران کار میکنن زیاد خودتو درگیر نکن احتنال زیاد قبل اینکه شما برید دعوا کردن خواهرت قهر بوده شوهرش داشته با این کارا دلجویی میکرده🤣

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

چرا خواهرت کمک نکرد به همسرش . این به نظر من یه جوریه. اگه هر دو با هم کار می کردن می گفتم احسنت

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید
من مجردم عزیزم ولی اینکه کلا یه نفر نشسته باشه یکی دیگه کار کنه رو قبول ندارم ، پدر و مادرم هم هربار ...

آفرین ، دقیقا این درسته 

البته خواهرم بچه کوچیک داره ، اونم خیلی زحمت داره واسش ، فکر کنم دیشب اصلا خواب نداشت ، ولی به نظر خودمم درستش همینه 

خب وقتی همسرت کمک‌حال نیست، خودآزاری داشتی بچه‌دار شدی؟ می‌خوای خودتو از بین ببری؟!

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

راستش شوهر منم کمک نمیکنه و شوهر خواهر من کمک میکنه اما کمکش از سر دخالته..من از اینکه یه پای مرد تو اشپزخونه و به سرک کشیدن باشه متنفرم همین خودم کارامو بکنم راضیترم تا امار گوشت تو خورشتمم شوهرم داشته باشه