2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مراقبتی مگه میخواد؟ولی خودمونیم چقدر گرون شده صد ملیون فقط ی تلویزیون

واقعا ...ما دوسال پیش مارک اسنوا ۵۵ گرفتیم ۲۳ میلیون 

چرا باید اینقدر گرون‌شه همه چی در عرض دو سال 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
اشتباه میکنی که اینقدر حرف مردم توی زندگیت اثر داره!

حرف داریم تا حرف جانم 

بعضی وقتها حرف نجابت و شرافت پیش میاد وسط اون وقت نمیتونی قطعا بیخیال باشی ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چند روز پیش ۵ تا دسته سبزی خوردن گرفتم ۱۱۰

بعد که کارت کشید گفتم چخبرررره چرا ایقد گرون گفت همینه دیگه!

الان فقط این یادم اومد چندباری تو پاچه م رفته هااا.

البته خودم معتقدم بعضی مغازه ها وقتی پاتو توش میزاری انگار چشمت کور میشه وقتی میای خونه میبینی چه اشتباهی کردی

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

چرا سوار نمیشی بری در بیرون

از اول تاپیک دارم توضیح میدم اینقدر حرف زدن بقیه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یا شیشه هاشو طبی کنیا در اولین فرصت چشاتو عمل کن لذت دنیارو ببر

چشام آستیگماته فکر نکنم درست بشه

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
ضرر میکنه متاسفانه گفتم به دوستان

فدای سرت که ضرر میکنی

صدقه سر سلامتی خودت و خانوادت

هرروز که میبینیش اعصابت خورد میشه و اون حرفها یادت میاد.

تو نزدیک به قیمتی که خریدی توی دیوار بذار شاید دری به تخته ای خورد و با ضرر کمتری فروختی.

منم وسایلی داشتم که هربار چشمم بهشون میفتاد یک بار غم خیلی بزرگ روی دلم میفتاد. الان قابل گفتن نیست اما بزرگترین غم زندگیم همون بود.

یک روز خالم گفت چرا نگهشون داشتی وقتی اینطوری با اون خاطرات گریه میکنی. یهو همه رو انداخت رفت. الان سالهاست که دیگه فکر نمی‌کنم به اون خاطرات. الانم چون برای تو تعریف کردم یادم افتاد ولی دیگه غمگین نشدم 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
حرف داریم تا حرف جانم بعضی وقتها حرف نجابت و شرافت پیش میاد وسط اون وقت نمیتونی قطعا بیخیال باشی ...

در اون موقعیت باید بزنی تو دهن طرف مقابلت و باهاش قطع رابطه کنی تا بفهمه پا روی چه حریمی گذاشته

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

نبابا خوب گرفتی امسال من چندتا شال گرفتم هیچ کدوممون سر نکردم اونروز نگا کردم فقط ۲ تومن الکی پولمو ...

خا خیالم راحت شد 😂👌

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...!