2777
2789

روزی دو بار بالا میارم بقیه وقتا هم حالت تهوع دارم گشنمه هیچی نمیتونم بخورم دو روزه هیچی نخوردم دکتر دارو داد ولی اونا هم اثر نکردن بعد تعطیلات میرم پیشش اگه تجربه ای دارید بگید بخدا ضعف کردم 😢

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم علائم اول بارداری چی بود

همون علائم قبل پریود 

دل درد 

نفخ 

اعصاب ضعیف 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

من ۱۵ روز پیش دوبار یه شب در میون رابطه داشتم شب اول قرص اورژانسی خوردم بعد فرداش نداشتم شب بعدش باز رابطه داشتم یکدونه دوز قرص اورژانسی یادم رفت بخورم اصن نخوردم الان ۱۵ روز گذشته و من پریود نشدم 

لیمو بو کن ی کم دارچین بریز توابع بخور بده تو خونه داروهاتو بخور حتما 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

واااای خداصبرت بده منم بدویارداشتم هیچی هم تاثیری نداره آبنبات زنجبیلی خارجیش بگیریکم خوبه

خیلی سخته یادمه مامانم قرص زنجبیل میخورد این بار برم پیش دکتر بگم ببینم می‌نویسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

عزیزم من تازه ی ماهه زابمان کردم ...مطمئن باش هیچ راهی نداره مگه اینکه بری ضد تهوع تزریقی توو سرم بگیری که حداقل ی وعده بخوری و ی چند ساعتی از شر تهوع راحت شی...وگرنه قرص و اینجور چیزا هیچ فایده ای نداره...من تا ماه پنجم تهوع و استفراغ داشتم و بعضی وقتت میلفتم سرم میزدم یکم راحت میشدم

همون علائم قبل پریود دل درد نفخ اعصاب ضعیف

بنظرت احتمال بارداری هست سینه هام نوکش درد می‌کنه کمرم درد می‌کنه سردرد نمیدونم میخوام پریود بشم یا باردارم بی بی چکم زدم منفی بود فکر کنم هنوز زوده واسه بی بی چک

بیسکویت بخور صبح که داری بلندمیشی،نوشابه مزه مزه کن،اسپند دود بده، من توی بارداریم اصلا تهوع نداشتم ولی دلم میسوزه برای خانومایی که تهوع دارن گناه دارن طفلی یا.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

بنظرت احتمال بارداری هست سینه هام نوکش درد می‌کنه کمرم درد می‌کنه سردرد نمیدونم میخوام پریود بشم یا ...

منم سینه هام خیلی شدید درد میکرد راستش من تا حالا قرص اورژانسی نخوردم سر در نمیارم چجوریه ما چون مشکل داشتیم همش اقدام بودیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
باید ببینی چی حالتو خوب میکنه مثلا تخمه پسته خشکبار نون خشکمن خودم زیتون برام خوب بود

هر چی میخورم بالا میارم حتی نون خشک اینجا بهم گفتن خوبه اونم خوردم بالا آوردم خسته شدم دیگه گلوم میسوزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

عزیزم باید دوره اش بگذره 

معمولا از هفته ۶ تا ۹ اوج تهوع و استفراغ هست و از اوایل ۵ کم میشه تا آخر ۵ که معمولا تموم میشه فقط ممکنه به بعضی چیزها بازم حساس باشی بالا بیاری

انشالله زود میگذره 

قدمش مبارک باشه

باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔