2777
2789
ما خانمها خیلی عجیبیم. مثلا" من ظرفشویی و ماکروفر زیاد استفاده میکنم، اونوقت یه سری خانمها میگن جفتش ...

من مثلا مواد کتلت پیاز سیب زمینی چرخکرده ادویه میریزم توش قشنگ یکدست میکنه

یابخام کوکو درست کنم سریع پیاز سیبزمینی تخم مرغ میریزم توش ۳۰ثانیه له میکنه.اگه بخام چیزی رنده کنم خیلی وقتمو میگیره میریزم تو غذا ساز

گردو بخام آسیاب کنم استفاده میکنم

سبزی برای آش در حد دو سه کیلو میریزم توش

برای سالاد کلم خیلی عالی ریز میکنه ۳۰ ثانیه ای

حتی شیرموزم توش درست میکنم.قشنگ بجای مخلوط کنم میشه استفاده کرد

گوشت مرغم له میکنه.ولی گوشت قرمز امتحان نکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قدر شکل بابای منی ! بابای منم یه عمر ماشین نداشت اخرش با طلاهای مامانم ماشین خرید خاله خرم اومده ...

خب بفروشنش

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم😂😍

اصلا عروسی نداریم 😂😂

سالی یکبار یکی ب رحمت خدامیره 

فقط میخرم😂😂نمیدونم دقیقا کجاباید بپوشم

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

ظروف دکوری آنتیک زیاد میخرم 🥲

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید

من خودم چیز گرون زیاد نمیخرم اما شوهرم میخره 

به روش نمیارم اما خب بتظرم ارزش نداره 

اونروز برام یه مانتو با شلوار و تاپ زیرش خریده سه میلیون 

یه یه کت شلوار ۲/۹۰۰

بنظرم بهشون بیشتر از یه تومن نمیخورد

بعد اینم یادم رفت بگم بهتون اون زمان دو تا گرفتیم یکی برای من یکی سرمایه گذاری اونوفروختیم تو مهرما ...

بخدا میام همه فامیل و آشناهاتو کتک میزنما .

باور کن حرصم درومد از اینکه انقدر حرفای اطرافیان برات مهمه .

اصلا باورنکردنیه کسی به خاطر حرف بقیه ماشین نازنینشو تکون نده . بذار تهمت بزنن . طبیعیه . تو نباید برات مهم باشه 

اگه پیشرفت چشمگیرتری بکنی میخوای با حرف بقیه چیکار کنی ؟ 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیشتر ببینید
چرا افتضاح بود؟

اصلا جون نداره ، دو ثانیه میچرخه اونم اصلا آب توش نمیچرخه!!! اینقد چرخ دنده هاش بی جونن. دو ثانیه میچرخه ده ثانیه ثابته !!!! فقط لباست خیس و چرک مرد میشه