2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست
خواهر من اولا اینکه نگران همسرتون نباشید پولش ته بکشه تعطیلات تموم بشه برمی‌گرده این از این.اما مهمت ...

نگران نیستم 

اونجوری که اون رفت یعنی قصدش این بوده بره از خونه 

نمیتونم ببخشمش 

من بمونم تو خونه اون بره خوش گذرانی 

قصدم جدایی هست 

ولی مادرم مخالفت سفت و سخت داره 

میگه اصلا حمایتی ازم نمیکنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو لوکیشن بده بعدم برو بالاسرش

گوشی خاموش کرده کلا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
اگه بخای برگرده شک نکن خودتو دوست نداری. من بعنوان یک مرد میگم این شوهر تو یک نامرده

از نامرد گذشته 

نزدیک یه هفته هست روی بیرون ندیدم 

زندان بهتره از این زندگی 

بیشتر ببینید
ستایش یعنی چی اون فیلمه ؟ وای این مردا چقدر کثیفن

خیییلی 

بیشتر ببینید
رفته مسافرت لابد ولی اگه برگشت تو نمون تموم‌کن همچین زندگی رو

تموم می‌کنم 

بیشتر ببینید
امروز اتفاق افتاد خیلی عجیب بود

حاجی تا کی میخوای وایسی به پاش تو عقد که دوران آشنایی هست بجا جدایی اشتباه کردی الانم تا یه بچه نیاوردی طلاق بگیر

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
بخدا انقد دیوونه بازی دیدم ازش یه سری چاقو برداشته بود میگفت خودمو خلاص کنم گفتم بکن یهو با چاقو دوی ...

فک کنم دیوونست

ادامه نده باهاش یکهو دیدی تو خواب خفت میکنه

یا شیلنگ گاز رو میبره بکشه خودتو و خودشو

این منگل رو از کجا پیدا کردی

شاید هیچ وقت انتظار نداشتی که اینطوری بشه گلم.به امید خدا آینده برات روشنهففط باید از این رابطه سمی ...

اصلا فکرشم نمیکردم چقدر باهاش برنامه ریزی کرده بودم 

بیشتر ببینید
این مردا اینجورین بعد به ما میگن چرا ازدواج نمیکنی🙃

کاش ازدواج نمیکردم کاش مجرد بودم 

بخدا مجردی هزار بار بهتره 

بیشتر ببینید

جدا نشی با دوتا بچه بدبخت میشی شایدم جادو جنبلش کردن رفتاراش عادی نیست

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
وای چه ادم عجیبی انگار کلا حالش خوب نیست اینجوری که میگی!اگه اومد سر در بیار از کارش ببین اعتیاده ی ...

نمیتونم تحملش کنم دیگه 

اولین بارش نیست یه سری هم غیبش زده بود 

اون موقع عقد بودیم من پرونده درست کرده بودم 

بیشتر ببینید