2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134854 بازدید | 1556 پست
شبا مسخص نیست کجا میره !؟!؟من ک شک کردم بعدسم چقدر مثل من بی عرضه ای ک بزاری در خد نرگ کتکت بزنه باز ...

نه والا میگفت میرم اسنپ 

بعد میگفت خوابم برد موندم تو خیابون 

الانم ماشین نداشت ماشینش داغون شده 

خودش بلند شد رفت بهانه ای هم نبود بره بیرون 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شد خبری ازش نشد

نه هیچی مادرش زنگ زده میگه 

من خیالم راحت بود اومده پیش تو 

منم بهش گفتم مدارک رو برداشت رفت 

اصلا بحثی هم نبوده گفت خبرم کن خبری شد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
نه والا میگفت میرم اسنپ بعد میگفت خوابم برد موندم تو خیابون الانم ماشین نداشت ماشینش داغون شده خودش ...

چه قدر ساده ایی

حال من حال مریضی است که در کشتن او❤️‍🩹🚑🕳️                             درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند🤍🕊️

نه هیچی مادرش زنگ زده میگه من خیالم راحت بود اومده پیش تو منم بهش گفتم مدارک رو برداشت رفت اصلا بحثی ...

رفته مسافرت  لابد ولی اگه برگشت تو نمون تموم‌کن همچین زندگی رو 

حال من حال مریضی است که در کشتن او❤️‍🩹🚑🕳️                             درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند🤍🕊️

با سلام و سال نو خدمت شما و دیگر دوستان نی نی سایت. من اقا هستم تجربه زندگی تلخه گذشته متاسفانه ما ...

اصلا خودش همش پیگیر قیمت سکه بود 

میگفت چرا این همه میره بالا 

استرس سکه داشت احتمالا قصدش همینه 

از مهریه میترسه 

بیشتر ببینید
اسی شوهرت اومد؟ معلوم شد کجا رفته بود ؟ دیگه بهش زنگ زدی ؟ما رو هم در جریان بزار هرچی شذ

اصلا خبری ازش نیست 

مادرش هم نگران شده به همه داره زنگ میزنه 

بیشتر ببینید
درسته اشتباه کردم نمی‌دونم چرا این همه حماقت کردم

شاید هیچ وقت انتظار نداشتی که اینطوری بشه گلم.

به امید خدا آینده برات روشنه

ففط باید از این رابطه سمی عبور کنی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
تحصیلاتت چیه؟فرصت شغل دوباره داری؟اگه آره طلاق بگیر از این مردک مودی به احتمال خیلی زیاد معتاد خیانت ...

فرصت فقط اینه برم تهران تنها بمونم فقط همین 

وگرنه اینجا نه فرصتی نیست 

بیشتر ببینید
شوهرمن 3 سال همینجوری دق داد منو، تنها حسنش این بود که فقط کتکم نمیزدوگرنه همه جور عذابی بهم داداز ب ...

درسته 

خیلی اصرار داشت چند ماه دیگه اقدام کنیم 

واسه بچه داری 

نمی‌دونم اینکه نمیخواست باشه بچه چی بود این وسط

بیشتر ببینید
حالا چرا ناراحتی که رفته؟؟همچین آدمی ناراحتی نداره...بهتر که رفت...الان راحتی از دستش...یه ذره همت ب ...

درسته خودش انتخاب کرد 

که بره منم میرم 

بیشتر ببینید