2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134856 بازدید | 1556 پست

شوهرت بنده خدا فک کنم قبلا امین آباد بوده 

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بنظرم شوهرت بیماری روانی داره ماهم یه مورد داشتیم همینطوری غیبش میزد به سرش وسایلشو جمع میکرد میگفت ...

درسته شوهر منم روانیه اینو مطمئنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای چه ادم عجیبی  انگار کلا حالش خوب نیست اینجوری که میگی!اگه اومد سر در بیار از کارش ببین اعتیاده یا خیانته 

...خودتو‌بزن به اون راه ولی زیر نظرش داشته باش 

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست
ی سنگ پرت کن پشت سرش ک دیگه برنگرده

درسته نمیخوام بیاد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

لطفا خودت را گول نزن ، ایشون احتمالا شیشه میزنه یا یه چیزی شبیه این که البته امیدوارم که اشتباه کنم،خدانصیب هیچکس نکنه .و بهتره که هرچی زودتر جدابشی چون به تنهایی هیچ کاری نمیتونی براش انجام بدی ،و یکدفعه میبینی بهترین سال‌های زندگیتو ازدست دادی کما اینکه ممکنه حین این کتک خوردن‌ها اتفاقی برات پیش بیاد ،اگه مالی داره سعی کن مهریه ات رابگیری ،چون اگر این کار رو نکنی اطرافیانش مثل لاشخور میوفتند به جونش و ازش می‌گیرندو ثمره زندگیتون دود میشه ، حداقل اگه خودت بتونی بگیری حتی به عنوان مهریه ،اگرخدا را در نظر داشته باشی یه جایی شاید بتونی کمکش کنی .اینایی  که میگم گفتنش آسونه میدونم ،ولی من شرایط مشابه شما ولی سخت تر را گذروندم و خداروشکر میکنم که جداشدم ولی گاهی مثل خر میشینم گریه میکنم و خیلی نگرانشم چون  میدونم وضعیت خوبی نداره،ودر ضمن آدم بدی نبود ولی متاسفانه  آلوده شد ، تا مدتها رفتارش برام عجیب بود ولی نمیدونستم چراو تا مدتی هم خودمو گول میزدم چون زندگیمونودوست داشتم و بعضی ازاطرافیان هم به جای کمک ،حرفهای نا مربوط میزدند که به خدا واگذارشون کردم.  در هر حال برای هردوی شما آرزوی سلامتی و خوشبختی میکنم از خدا میخواهم به همه ما کمک کند همه امان آخرعاقبت بخیر شویم. 

این اختلال نارسیسم داره. بهش اهمین نده‌ به خودت اهمیت بده. برید پیش مشاور مرد اگر درست نشد.طلاق بگیر

نمی‌دونم چه اختلالی ولی مشخصه روانیه 

بیشتر ببینید

عزیزم کاش زنگ میزدی ب ۱۱۰ میومدن تو گزارش میکردی ک ترک منزل کرده 

شکایت نمیکردی فقط ثبت میکردی ک ترک منزل کرده ب نفعت باشه

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

عزیزم چی شد ؟شوهرت برگشت ؟؟

نه نیومده و خبری ازش هم نیست 

مادرش هم نگران شده زنگ میزنه اینور اونور 

بیشتر ببینید
همسرت نرمال نیست یا به ماده ای خاص اعتیاد داره یا مشکل روانی داره البته دومی بیشتر امکانش هست تعجبم ...

خیلی خوب خدایی 

بعد عقد جلو من در و دیوار رو میزد 

وقتی عصبانی می‌شد دوران آشنایی 

از این جرعت ها نداشت 

بعد خودشو میزد بعدم منو 

بیشتر ببینید
شوهر منم رفته شمال این دو شب قدر همش تو مسجد به خدا التماس کردم برنگرده هیچ وقت

کاش اینم نیاد 

بیشتر ببینید
خب عزیزم این کاملا واضح که اسکیزوفرنی داره زندگی با اینجور افراد واقعا سخته در ضمن اگر صاحب فرزند بش ...

بله خیلی دیوونه بازی در میاورد 

کاش دوران آشنایی اینحوری بود 

بیشتر ببینید
چطور ثابت کنم ؟

سلام نمیدونم تا اللن‌چکار کردی؟

اول زنگ‌بزن پلیس صد و‌ده 

بگو‌شوهرم گم شده ؟!!!!!

ی پرونده براش درست کن

اگر تا اخر شب نیومد زنگ‌بزن بگو‌بیاید صورت جلسه کتید شوهرم ترکم کرده 

بعد از صورت جلسه درقفل کن کلید ساز بیار قفل عوض کن برو‌خونه بابات 

ببین من‌فقط چند خط اول خوندم ..باکسی رابطه داشته ..خیلی تابلو ..مرد وقتی تغییر میکنه جای دیگه حالش خوب بود

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید