2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133727 بازدید | 1544 پست
لطفا خودت را گول نزن ، ایشون احتمالا شیشه میزنه یا یه چیزی شبیه این که البته امیدوارم که اشتباه کنم، ...

درسته منم خیلی خودمو گول زدم 

حماقت کردم بخشیدم صبوری کردم 

با حداقل ها ساختم گفتم با عشق ازدواج کردیم 

زندگیمون خراب نشه ولی انگار نمبشه که نمیشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
عزیزم کاش زنگ میزدی ب ۱۱۰ میومدن تو گزارش میکردی ک ترک منزل کرده شکایت نمیکردی فقط ثبت میکردی ک ترک ...

درسته انجام میدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز رفته؟

دیروز این موقع ها بود 

بیشتر ببینید
سلام نمیدونم تا اللن‌چکار کردی؟اول زنگ‌بزن پلیس صد و‌ده بگو‌شوهرم گم شده ؟!!!!!ی پرونده براش درست کن ...

انجام میدم فقط بعدش ؟

بیشتر ببینید
ببین من‌فقط چند خط اول خوندم ..باکسی رابطه داشته ..خیلی تابلو ..مرد وقتی تغییر میکنه جای دیگه حالش خ ...

منم اینطور فکر کردم 

متاسفانه سرنخی گیر نیاوردم 

بیشتر ببینید
خدا پسرتون حفظ کنه برات امضات خیلی قشنگه

قربون مهرت، خدا عزیزاتونو حفظ کنه

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

بیشتر ببینید
اومد؟

نه هیچکس خبری نداره 

بیشتر ببینید
اخه شرکت دولتی کار میکنه همش ازشون تست میگیرن

عریزم پسرخاله من اعتیاد داره شرکت دولتیم کار میکنه ازشم تست میگیرن فقط  اشنا داره رد میکنن براش ساده نباش

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

استارتر من معمولا تو اینجور تایپکا نظر نمیدم چون مجردم و تجربه ای از زندگی مشترک ندارم ولی یه لحظه خودمو گذاشتم جای شما دیوونه شدم

اصلا کاری به رفتار الان شوهرت و رفتنش ندارم، اینکه میگی یهویی با چاقو دنبالت میکرده (حتی به شوخی) یا میگی یه بار نزدیک بوده خفت کنه، اینا اصلا رفتارای نرمالی نیست ،کتک زدنش که دیگه به کنار

شما دوتا مشکل داری، یکی رفتارایی که ازش دیدی و سکوت کردی مثل دست بزن داشتنش، یکی رفتارایی که اصلا دلیلشونو نمیدونی مثل از خونه رفتن یهوییش

اینکه میخوای طلاق بگیری یا نگیری به خودت مربوطه ولی من کامنت یکیو خوندم گفته بود همه تو زندگیشون مشکل دارن و صبوری کن، خواستم بگم گول این حرفارو نخور، مهم اینه آدم کنار چه کسی صبوری کنه

یکی مثلا بی پوله یا یکی دوتا اخلاق بد داره آدم میگه صبر کنم درست بشه ولی کسی که به خودش اجازه میده شریک زندگیش رو خفه کنه دیگه درست شدنی نیست، این رفتاراش ریشه ایه و تا هزار سال دیگه درست نمیشه فقط شما پیر میشی

...
آدمی که نه منطق حالیشه، نه اینکه زنش هم غرور داره و نباید رو زنش دست بلند کنه، نه حالیشه نباید زن جو ...

بلایی نبوده سرم نیاد 

اینکه منو مثل برده گذاشته تو خونه اینکه 

شغلم رو ازم گرفت استقلالم رو 

منو منزوی کرد گوشه خونه 

شدم افسرده همش مبخوابیدم 

مادرم اومد گفت چرا سرکار نمیری 

این همه درس خوندی بخوابی همش 

گفتم مادر من مریض شدم افسرده شدم 

گفت یه کاریش بکن یعنی چی 

بیشتر ببینید
نه هیچکس خبری نداره

خب مفقودی بده 

من آدمی نیستم که به راحتی بگم رها کن اما آینده ای با این مرد نداری 

عاقبت یا شما بلایی سر اون میارید یا اون سر شما

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
اصلا این لحظه این که شوهرت کجا رفته و چرا رفته مهم نیست. فقط دارم به این فکر میکنم چرا دلت میخواد ای ...

راستش یه بار واسش پرونده درست کردم 

پارسال که غیب شده بود 

الانم که غیبش زد 

قبلا میگفت اسنپ میرم خوابم میبره 

الانم که مشخص نیست کجاست ولی 

خب من نمیتونم تحمل کنم بهش گفته بودم 

هشدار داده بودم حالا رفته یعنی اونم پذیرفته 

بیشتر ببینید