2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست
اینجوری نگو من واقعا زیادی هستم 💔😔فکر میکنی دست خودمون بوده یکی مثل من دقیقا زیادیترین فرد خانواد ...

💔💔اخه گلم اون میگه درس خوندم و شرایط شغلی خوبی برام فراهم میشه ،باید رو‌پای خودش وایسه و‌جداشه

بخدا این تاپیک ها رو آدم میبینه می‌فهمه اسم خانواده بین زنها و مردها تازه به دوران رسیده شده یک فانت ...

مرده رفته زنه که تاپیک زده 

زن اگر بره که هزارتا حرف پشتش و هزارتا قانون

فعلا مرده رفته

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یعنی اگه زن بگه طلاق میخام وطلاق گرفتن از طرف زن باشه مهریه اصلا بهش تعلق نمیگیره؟؟ فقط اگر مرد بخاد ...

حق طلاق با مرده زن نمیتونه درخواست طلاق کنه مگر اینکه شوهرش زندانی و یا معتاد باشه

مهریه هم در هر صورتی حق زنه مگر اینکه خود زن از حقش بگذره بگه من مهریه نمیخوام  

موندم چرا بعضیا وقتی هیچی از این مسائل حالیشون نیس اطلاعات اشتباه به خورد مردم میدن 

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!
واقعا نمیفهمم یعنی چی مگه میشه مرد یهویی غیبش بزنه اخه

من حدس میزنم با کتک زدناش با اذیت کردناش میخواسته خودت بری که نرفتی اخرش مجبور شده خودش جمع کنه بره 

البته فقط یه احتماله 

اماهرچیه ادم نرمالی نیست 

و اینکه از حرفات متوجه شدم اصلا ثبات شخصیتی نداره  

نمی‌دونم واقعا چیکار کنم من

من اطلاعات ندارم ولی فک کنم می تونید برید کلانتری محل شکایت کنید علیه ایشون  ترک منزل کرده البته فک کنم بعد ۶ ماه امکان درخواست و شکایت داشته باشید دقیق نمی دونم بهتره از ی وکیل یا کلانتری بپرسید، برای شکایت گمونم باید شاهد و استشهاد همسایه و مسجد محل بگیرید

فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

]💔💔اخه گلم اون میگه درس خوندم و شرایط شغلی خوبی برام فراهم میشه ،باید رو‌پای خودش وایسه و‌جداشه[/QUOTE]

مگه ازدواج اینقدر باید الکیه که با یک تلنگر باید طلاق جواب کار باشه تو تاپیک قبلی این خانومها نگاه می‌کنی میبینی مردها دوست داشتن خودشون رو به سبک مردی نشون میدن ولی بیشتر خانم‌ها بجای فهمیدنش تاپیک میزنند از کار شوهرم پیفم میاد در صورتی که مرد داره عشقش رو نشون میده واگر مرد مشکل داشته باشه بجای فهمیدنش همه قانون به اعدامش میدن البته نه در حد حادش در حد این آقا که در دوگانگی عشق وقولش قرار گرفته وخودش رو دیگه مرد نمیدونه و داره از همه چی فرار می‌کنه ....

خب چند وقته ازدواج کردی ؟ چندسالته ؟ببین بعضی از اقایون وقتی چیزی رو به سختی به دستش میارن دیگه واسش ...

شاید همین طور باشه 

دو ساله عقد هستم ماه دیگه مراسم بود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
اسی هروقت اومدی گفتی میخوای چیکار کنی لایک کن بخونم

راستش تصمیم دارم جدا بشم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
سری قبل تاپیک زدی کتکت زده بود اینهمه بهت راهکار دادیم و راهنمایی کردیم ، یا خودت متوجه عمق فاجعه نی ...

من شکایت کردم 

گفتم شاید بترسه الانم کتک نزده 

انگار روان منو هدف گرفته 

بیشتر ببینید
مشخصات همسرت نرمال نیست خدا کمکت کنه

اصلا نرمال نیست 

بیشتر ببینید