2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134856 بازدید | 1556 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درسته میگفت یه همکار دارم معتاده باهاش هستم بعد از اون ازش پرسیدم گفت نه همکار معتاد ندارم !

همسرت نرمال نیست یا به ماده ای خاص اعتیاد داره یا مشکل روانی داره 

البته دومی بیشتر امکانش هست تعجبم نکن بعضی موقع ها انسان ها دیر متوجه مشکل طرف میشن 

فرق ستایش یک ودویه عینک بودبدیگه🤦🏻‍♀️😂

اونجا یه نمه ارایش داشت..اینجا گنده وسیاه وزشته با عینک گرد  

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

ببین مثلا وقتی قشنگ اعصابمو که داغون میکنه یهو میاد میگه بیا بریم فیلم ببینیم بیا بغلت کنم بعد یه جو ...

خب عزیزم این کاملا واضح که اسکیزوفرنی داره زندگی با اینجور افراد واقعا سخته در ضمن اگر صاحب فرزند بشی هم ارث این بیماری هست حواست باشه

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓

فقط حرف مادرت 😐😐😐ولش کن هرجا میخوادبره آخرش برمیگرده پیش تو،نمیدونم این چه طرزفکریه همین الان ازش جدابشو تابچه دارنشدی

یه دختر میتونه مثل پروانه باشه. زیبا برای نگاه کردن و سخت برای بدست اوردن…!

بخدا این تاپیک ها رو آدم میبینه می‌فهمه اسم خانواده بین زنها و مردها تازه به دوران رسیده شده یک فانتزی وگرنه نه زنها شوهر داری بلدن نه مردها اصلا همسر داری شده انگار حیوان اهلی تو خونه داشتن که دو جنس متفاوت با دو زبان متفاوت ادای زندگی مشترک رو در میارن خانمها براتون متاسفم وقتی تاپیک های قبلی رو میخونی حالم از روش شوهر داری بهم میخوره زندگی فقط لیسانس گرفتن نیست که یک واحد همسر داری بخونید تا جامعه این جور به منجلاب نره تو فیلمها دیده بودم زن یا مرد یکدفعه زندگی رو ول کنن برن ولی مثل اینکه این هم مثل خیلی کثافت بازیهای دیگه داره باب خانمهای محترم خواهشاً بجای این همه خود خواهی وقضاوت های یک طرفه تفاوت مردها رو بخونید تا این شیرهامثل گربه بشن وگرنه میشن آسیب زندگی خودشون وزندگی های دیگران دیگه حرفم نمیاد از این همه خودخواهی ولوس شدن دختران امروزی ،،،،،،