2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134856 بازدید | 1556 پست

رفته دوراشو بزنه برگرده

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شبا مسخص نیست کجا میره !؟!؟

من ک شک کردم بعدسم چقدر مثل من بی عرضه ای ک بزاری در خد نرگ کتکت بزنه باز باهاش زندگی نیکنی !!! 

برو ازش شکایت کن  برو بگو خونه رو ترک میکنه خرجی نمیده  دعا کن ۶ ماه تیاد فقط دعا کن اینو جدی نیگم اگر تا ۶ ماه نیاد اتوماتیک قانون حق طلاق بهت میده ولی باید ثابت شه 

اگر بهت میگه جدا شیم  یا طلاقت میدم و فلان یواشکی فیلم بگیر  یا پیانی چیزی میده  داشته باش بدردت میخوره 

اینو واقعا میخوای چکار !!!!!! 

زندگی ما  اونقدر طولانی نیس ک   هر ادنیو تحت هر شرایطی  تو زتدگینون نگهداریم و تحنلش کنیم 

قرار نیس ما چیزیو تحمل کنیم   ما قراره سازگاری کنیم  چون هیچکس کانل نیس هممون عیبهای خودمونو داریم  ولی این یارو ک تو میگی  از بییییخ  انسان نیس غیرت نداره  مرد نیس اصلا  معلوم نیس چکاره هس چی تو سرشه  اصلا تو کجای زتدگیشی 

اخه با وجود کتک چرا میمونین مگه زیادی هستین تو خانوادتون؟؟

اینجوری نگو 

من واقعا زیادی هستم 💔😔

فکر میکنی دست خودمون بوده  

یکی مثل من دقیقا زیادیترین فرد خانوادشه و بی ارزشترین  

💔💔💔💔

با سلام و سال نو خدمت شما و دیگر دوستان نی نی سایت. من اقا هستم تجربه زندگی تلخه گذشته   متاسفانه ما همه ما ظاهر مبینیم مثل ی میوه بسیار خوش رنگ زیبا که وقتی این میوه میچینیم و میخوریم داخلش کرم زده وسیاه هست  این اقا که در روز آشنایی حرفهای قشنگ و زیبا میزد به خاطر جذب شما به خودش و بعد کم کم به مور رنگ عوض کرد ببین بانو همه ما قبل از زندگی مشترک نمیدونبم چه طور از اب در میاد شما ماشاالله تحصیل کرده جامعه هستی باید تو دوران اشنایی و نامزادی محک بزنی خب اون ذاتشو میشناختین. حالا که وارد ی زندگی متعالی شدین براش سخته چون اون دوران نامزادی گذشته وارد ی میدانی شده که باید تلاش کنه که متاسفانه افت کرده حالا فهمیده چه خبر هست زندگی  اگه دست بزن داره همین کتک زدنش حداقل 6 ماه زندانی داره الان که گذشته و رفته دلیلش اینه که شما برید دادگاه و دادخواست طلاق بدی و مهریه ببخشی و هر کسی بره دنبال زندگیش ایشون از وقتی که اسم شمارا وارد شناسنامه خودش کرده وظیفه داره هر ماه خرجی شما پرداخت کنه این قانون میگه همین طور اسایش و ارامش شما اولن به هیچ عنوان حق نداره جلو فعالیت شغلی شما بگیره حتی درامدی که کسب میکنی چون درامد حق خودتون هست هزارمانش خرج ایشون کنید متونی خرج خونه پدر خودت کنی چون دارمد خودتوت هست هیچ وظیفه ای نداری که به همسرت بدی چیزی که میگم قانون میگه اون دیگه بستگی به خودت داره که خرج منزل کنی  همسرت مبینه که شما درامد دارید ی جور غرورش زیر سوال میره  ولی الان که رفته به خاطر اینه که عرض کردم خدمت شما // شما دیگه هیچ تماسی نگیرید بزارید خودش تماس بگیره و هر وقت هم تماس گرفت زیاد گرم نگیرید و جدی صحبت کنید  بعد این تعطیلات حتما با ی مشاور خانواده صحبت کنید در این مورد 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

شوهرمن 3 سال همینجوری دق داد منو، تنها حسنش این بود که فقط کتکم نمیزد

وگرنه همه جور عذابی بهم داد

از بی کسی وبی پناهی خودم وبچه م هی تحمل کردم وهی تحمل کردم وهی تحمل کردم تااینکه بالاخره خدا زد به کمرش وافسردگی گرفته

گرچه ادم نشد ولی حداقل تقاص کارایی که بامن میکنه رو پس بده یه کم...

باتوجه به رفتارای شوهرم که خبر مرگش یهو یه دعوای ساختگی درست میکرد و ولم میکرد ومیرفت،  بهت میگم شوهر تو هم الآن رفته مسافرت به خصوص که عید هم هست

من به خاطر بچه وبی پناهیم موندم

تو بچه داری، میتونی دوباره ازمون بدی شاغل بشی 

نذار این انگل اینده تو تباه کن

جدا شو چون نه شوهر من ادم میشه نه شوهر تو

من اگه شرایطشو داشتم لحظه ای درنگ نمیکردم

چه کنم که بچه دست وپامو بسته.... 

اما تو بچه دار نشو تا مثل من بیچاره نشی

بنظرم شوهرت بیماری روانی داره ماهم یه مورد داشتیم همینطوری غیبش میزد به سرش وسایلشو جمع میکرد میگفت میرم و...

وهمسرشو کتک میزد بی مسئولیت بود و شکاک و بی حس و بی تفاوت نسبت به همچیز

جلوی پیشرفت همسرشو گرفته بود و اینا دقیقا ویژگی های همسرتو داشت

بردنش روانشناس گفتن اسکیزوفرنی داره ازیه نوع دیگش