2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 112782 بازدید | 1419 پست

،،

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
ببینید هر کی هر چی بگه دل شما میلرزه،الان یکی بیاد بگه زندگی کن دلت میلرزه،یکی بگه بیا جداشو،دلت میل ...

ممنونم از حرفات 

اگه اومد چیکار کنم چی بگم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درسته برمیگرده ولی اینکه کجا شبش رو صبح کرده مهمه اگه منم اینجوری غیبم بزنه حق دارم ؟

بله خیلی سوال ها باید پاسخ داده بشه بهش، که الان خیلیا بی جواب گذاستنش،مخصوثا مخصوصا از طرف مرد،مردها خیلی از جا دراومدن،چون دور از جون زنها و دخترای زیادی دیگ تو جاسون نیستن،

فکر کنم شوهرت اعتیاد دارهبا این چیزایی که میگی به خیانت نمیخوره کاراش

درسته یا اعتیاد هست یا مشکل روانی داره 

بیشتر ببینید
اصلا قفل در و ندادم بهش خونه واسه خودم هست اگه هم بیاد نمیتونم تحمل کنم مردی که غیبش بزنه

آفرین محکم باش 

تو خیلی جلویی واسه چی محتاج اون چلغوز خاله زنک بشی

البته ببخشید ک اینجوری میگم میخوام مث من و بچه هام نسوزی ی عمر

بله خیلی سوال ها باید پاسخ داده بشه بهش، که الان خیلیا بی جواب گذاستنش،مخصوثا مخصوصا از طرف مرد،مرده ...

یعنی میگی خیانت کرده 

بیشتر ببینید
درسته یا اعتیاد هست یا مشکل روانی داره

مشکل روانی خب یهو ایجاد نمیشه

قبلشم باید زمینه داشته باشه

ولی بازم شما بیوفتید دنبال کاراش ببینید مشکل چیه

بشینید صحبت کنید باهم اگه منطقی براش مونده

اگرم نه با چندتا بزرگتر مشورت کن و تکلیفو مشخص کنید

بازم بزار اجرا اخرین راهه یا ادم میشه یا جدا میشی آخه جوونیت از سر راه که نیاوردی

درسته هر روز شده جنگ 

بیشتر ببینید
آفرین محکم باش تو خیلی جلویی واسه چی محتاج اون چلغوز خاله زنک بشیالبته ببخشید ک اینجوری میگم میخوام ...

واقعا سخته شوهرت بد باشه 

به خدا بی شوهری عالیه عالی 

غم نداشتم بخدا 

بیشتر ببینید
مشکل روانی خب یهو ایجاد نمیشهقبلشم باید زمینه داشته باشهولی بازم شما بیوفتید دنبال کاراش ببینید مشکل ...

وقتی سرباز بوده فرستادن پیش روانپزشک 

می‌گفت قرص ها رو انداختم اشغالی 

ولی دیگه کسی رو نزدم 

بیشتر ببینید
😐😐اوهچی بگم والادر مورد فیلم ستایش چی گفتیدمن نفهمیدم منظورتونو؟

نمی‌دونم نمیشه واضح گفت 

بیشتر ببینید