2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133031 بازدید | 1502 پست

،،

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
عزیزم بجور باید فشارش بدی اینجوری زندگی نمیشه انشالا هر چی خیر صلاحته

مرسی گلم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب دیگه مشکل روانی داره کاملن مشخصه

درسته 

بیشتر ببینید

آخه چرا اینجوری رفتار می‌کنه عجیبه چطور میشه مردی چهار سال عاشق باشه بعد یکدفعه انقدر جا بزنه عجیبه واقعا شاید تربیت خانوادگیش اشتباه بوده کلا بعضی مرداد هم هستن از خیانت الگو برداری میکنن انگار تو ذاتشون هست این خیانت ها اما مشکل همسر شما با مشاوره رفتن حل میشه چون شاید خیانت نمی کنه اما مریضه انگار باورش نمیشه زیر بار مسئولیت ازدواج رفته شاید خودشو کوچیک می بینه و حتما از بچگیش ذهنیت بد داره که انقدر بد رفتار می‌کنه حتما باید بره پیش روانشناس خیلی جدیه 

این چیه 

بیشتر ببینید
ممنونم از حرفات اگه اومد چیکار کنم چی بگم

شما باید بدونید که سیاست خودش چه شکلیه،بعضیا خیلی سیاست دارن درونگران نهدحرف میزنن،نه‌حرف میشه کشید ازشون بیرون،کجا بیاد،مگه اصلا پیداش میشه،بپرس کجابودی،نمیدونم اگر داده بیداد راه بندازه یا مثال رفتارش غیرطبیعی باشه یا بخنده و بزنه بیرون اینا رو نمیدونم،یا بیحالربگه بعد راجع بش حرف میزنیم،اصلا راه نداره.شما باید بدونی ایشون کجابوده و چکار میکرده،باکی بوده کجابوده،شماذنباید خام شی،هیچ دلیل موجهی وجود نخواهد داشت واسه اینکار،من نمی‌خوام راه رو برا شما و ذهنیت شما ببندم،یه سنگ بندازم جلو پات بگم حتما اینطوره،ولی اول شما نباید تو دسترس همسرتون باشید،بگه پس حتما همیشه چشم انتظار من میمونه،این آقا حتی ب صورت قانونی هم که شده باید جواب وعلت حضور نداشتن رو بگه،شما چند وقت رفتن و اومدنشون رو قبول کردید؟نباید بدونه که هر بار که بره بیاد شما وجود داری،اخه حالات روحیش چطوریه با شما من نمی‌دونم که بخوام نظر قطعی بدم.

آخه چرا اینجوری رفتار می‌کنه عجیبه چطور میشه مردی چهار سال عاشق باشه بعد یکدفعه انقدر جا بزنه عجیبه ...

دقیقا از وقتی هم اومدیم سر خونه زندگی 

رفتارش پیش خانوادش باهام خیلی بد شده 

انگار منو مسئول جدایی خانوادش میبینه 

البته مادرش هم تقصیر داره همش بهش میگه 

چرا نمیای 

بیشتر ببینید

دیوانه اس 

ازین برا شما شوهر در نمیاد 

همون برو تهران و ادامه تحصیل بده زبانم برو 

بعدم ویزا بگیر برو یه گوشه ای 

الان پسر خوار شوهر من ویزا برا پنجم گرفته المان 

۱ سال رفت سفیر و مدرک گرفت ویزا دانشجویی برا فوق گرفت

میگه اگر از دیپلم اقدام کنی بهتره

۱۰۰۰ ساعتم حق کار دادن

کمترین حقوقشون ۱۰۰۰ یورو به پول ما میشه ۱۱۰میلیون

معطل نکن با این الانم که رفته توم جیم شو اینا هیچکاری نمیتونن کنن فقط میتونن تمکین بگیرن نفقتو ندن 

ولی مهرتم باید بدن

همون ننه اشم میدونه چی زایده که دس به دامن‌تو 

اگدنه همونم از همه بدتره 

مجبوره که التماست میکنه

...

تح. ر ی ک میشه؟

وقتی نگاه کردم بهش دقیقا اینجوری بود 

خیلی واضح مشخص بود 

بیشتر ببینید

اگه دم دمی هست یه وقت مهربون وفعال و پرحرفه خیلی انرژی داره 

ویه وقتایی همش خوابه وکسله و اعصبانی وهمش دنبال بحث 

صدرصد معتاده

به هیچ عنوان بچه دار نشو که خودت که هیچ بچه هم نابود مبکنی 

بعدش بخاطر بچه مجبوری بسوزی وبسازی اونم هی وقیحتر و پرروتر میشه بعدم خودت همیشه عصبی وناراحتی و بچه رو مقصر موندنت میدونی و نمیتونی براش مادری کنی بچه بدبخت پدر درست که نداره یه مادر بداخلاق وعصبی داره که ناراحتیاش سر بچه خالی میکنه 

اصلا برا چی باید به پاش بسوزی و بمونی 

اگه خانوادت پشتت نیستن ،خودت مستقل کن برو سرکار درامد داشته باش ... به حرف شوهرتم نباش اون عقلش سرجاش نیست 

تا فرصت داری یه فکر درست وحسابی کن 

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘
بیشتر ببینید