2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133727 بازدید | 1544 پست
دقیقااا برگرده دیگه منی نیستم

سلام عزیزم از همسرت خبری شد؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

این ویژگی هایی که شما گفتید اصلا تعریف یک همسر نبود ها! نمیرفت هم خودتون باید پرتش میکردین بیرون! کسی که کوچکترین تلاشی برای رابطه نمیکنه و در عوض فقط آسیب میزنه رو برای چی باید نگهداشت؟

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من تجربه ندارم در این مورد راستشو بخوای قطعا هم نمیتونم خوب راهنماییت کنم ولی به نظرم راجبش خیلی خیلی دقیق تحقیق کن ببین با کیا میگرده و چرا اینجوری شده و اگه دیدی اوضاع خیلی قمر در عقربه قبل اینکه بچه بیاری ازش جدا شو چون بعدش باید دنبال حضانت ( درست نوشتم؟😐) بچه و اینام باشی و کلی دردسر و از همه بیشتر خودت و بچه اذیت میشین. البته که امیدوارم اینطور نباشه و درست بشه قشنگم🌷

اصلا خودش همش پیگیر قیمت سکه بود میگفت چرا این همه میره بالا استرس سکه داشت احتمالا قصدش همینه از مه ...

ترس نداره والا هر کسی جای شما بود تاحالا کنارت نبود این به عنوان تنبی وادب خوب کاریش کردی ولی زندگیتو خراب نکن بمون انشاءالله که زندگیت پر از لبخند باشه  به خدا هیچی بهتر از کنار هم بودن نیست هیچ کسی دل سوز کسی نیست  ببین من ی روزی زندگی عالی و خوبی و بی نظیری داشتم  انگار یکی بتزین ریخت و اتیش زد همچیز نابود شد من ماندم و ی عالمه خاطرات الان 6 سالع تنها دارم زندگی میکنم اقا هستم  ولی تورا خدا از باطن هوای هم داشتع باشید هیچ کسی حتی بهترین عزیز وارد زندگی خودتون نکنید حریم خصوصی حفظ کنیذ هر کسی امد دلسوزی کنه چوب زیر اتیش میکنه  از ته دل برای شما از خدای متعال بهترین ها خواستارم  اونقدر ناراحت میشم که کسی اسم طلاق میاره چون نمیدونه بعد چه ضربه ای میخوره ادبش کردی دستت درد نکنه ولی هیچ  وقت جدا نشو ببخش خیلی صحبت کردم 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

حتما بایکی مشورت کن این اولا .

دوما ایشون حتما در حال خیانتی چیزی هست .اگر اعتیاد بود مشخص میشد ولی ایشون فقط داره خیانت میکنه .اگر برگشت باهاش سنگین باش و مدرک جمع کن تا بموقع استفاده کنی . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
ببینید به نظرم برو پیش یه مشاور خوب و همه چیزو کامل بگواون چیزایی هم که فکر میکنی خودت مقصری رو حتما ...

مردا همیشه تو اینجور مواقع فکر میکنن خانوما مقصرن

یارو دیوونه شده شبیه روانیا رفتار میکنه باز میگی جایی ک خودت مقصر بودی رم بگو.؟.؟

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱