2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133031 بازدید | 1502 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه زنگ زده از کجا دونستی میخواد خامت کنه،خام چی بشی ،چی ب اون میرسه تو خامی شما،خودت همه چیز رو از ...

همیشه وقتی غیبش میزنه زنگ میزنه خام کنه 

همیشه یه دلیلی داره یه چیزی شده 

همیشه یه چیزی هست که منو داغون کنه 

اگه هم نباشه کاری می‌کنه که بشه 

در کل آرامش نداره زندگیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
نمی‌خواد همسرت رو ول کنی،منظور این اتفاقه،بخدا برمیگرده دنیا خیلی بزرگه و یه وقت آدما همو گم میکنن و ...

درسته برمیگرده 

ولی اینکه کجا شبش رو صبح کرده مهمه 

اگه منم اینجوری غیبم بزنه حق دارم ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
بدون شک یا اسکیزوفرنی هست یا دو قطبی جدی بگیر و پیگر شو

درسته عادی نیست 

بیشتر ببینید
۲۶شما ایشون۳۰مشاور خوب لازم داری

مشاور خوب سراغ داری ؟

بیشتر ببینید
مگه شما کدوم شهری

یکی سراغ دارم ممنون 

بیشتر ببینید
من شمالغربم،ظاهرا شما نزدیک تهرانین

بله 

بیشتر ببینید

اگه دو روز دیگه هم نیومد قفل درو عوض کن ک اومد ادب بشه 

چون بچه هم نداری بهش فرصت بده اگه جفتکاش تموم نشد طلاق بگیر چون استعداشو داری ک گلیم خودتو از آب بکشی بیرون وگرنه خدای نکرده با چن تا بچه دیگه نمیتونی بکنی ازش و بری

همیشه وقتی غیبش میزنه زنگ میزنه خام کنه همیشه یه دلیلی داره یه چیزی شده همیشه یه چیزی هست که منو داغ ...

ببینید هر کی هر چی بگه دل شما میلرزه،الان یکی بیاد بگه زندگی کن دلت میلرزه،یکی بگه بیا جداشو،دلت میلرزه،یکی بگه ب نتیجه برس،که ب نتیجه رسیدن خطا و آزمایش ها رو باید بپیمایی و راه پرپیچ و خم و پرسه داریه،زمان همه چیز مشخص میکنه،یه وقتا ب نتیجه میرسیم یه وقتا به آزمون و وخطا،تا به یک نتیجه درست حسابی خواهی رسید و مطمئن باش برا انتخابش مصمم تر از امروز خواهی بود چون زمان  ،گذشته و راه از بیراهه مشخصه.اینجا اشتباه برداشت شده گاهی از حرفهای من،من نمی‌گم اگر مردی زن برد بشینید چون خونه مال شماست ،من نمی‌گم اگر کسی اعتیاد داشت بمونید و بسازید،میگم زندگی پر از فراز و نشیب گاه دائم و گاه موقت..سریع نگو طلاق یا سریع بقول خودتون خام نشید،الان بوی یه غذا دراومده نباید بگی حتما سوخته و چشم بسته بریزی سطل آشغال،حتی اگ تهش سوخته یه مزه کن ببین اگه مزه ش بد شده و بیماران می‌کنه بعد بریز بیرون نه اگ قابل خوردن ،که دیگ حرفی نمی‌مونه.الان خیانت یا مصرف حتی چندباره از مواد و گل و شیشه که حتی اسماشونم منفوره و واقعا تن آدم میلرزه از این حرکاتای احمقانه و ناشایست،بالاخره تو این فضا بین آدما هست،الان از کنار مغازه ردمیشی بقول ارسطو تو پایتخت بو فس فس میاد،انشالله درست میشه با تصمیم عاقلانه و درست شما و توکل ب خدا

اگه دو روز دیگه هم نیومد قفل درو عوض کن ک اومد ادب بشه چون بچه هم نداری بهش فرصت بده اگه جفتکاش تموم ...

اصلا قفل در و ندادم بهش 

خونه واسه خودم هست 

اگه هم بیاد نمیتونم تحمل کنم 

مردی که غیبش بزنه 

بیشتر ببینید
برو پیش مشاور اگه شرایط جدایی داری جداشو ولی توروخدا بچه دار نشو

میرم بچه هم بهش فکر نکردم 

بیشتر ببینید