2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134995 بازدید | 1556 پست
سلام دوستان ببخشید بی خبر گذاشتم درگیر کارای شوهرم بودم منتظر بودم یکم به ثبات برسم رفتم کلانتری ، ف ...

سلااام

الحمدالله خداروشکر 😍😍😍

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
سلااامالحمدالله خداروشکر 😍😍😍

سلام قربونت برم 🫀

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شیشه لاغر نمیکنه؟این سوال من جواب بدینشیشه بو داره؟

آره یه بوس بخصوصی داره

اگه طرف خوش خوراک باشه نه لاغر نمیشه 

به کسی شک داری؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
آره به شوهرمبوی شیشه شبیه چیه؟

نمیتونم توصیف کنم

اما اگه مصرف کننده باشه اون پایپ که باهاش شیشه میکشن قطعا تو‌خونه هست

اما میتونی کیت تست شیشه از داروخونه بگیری بدی شوهرت استفاده کنه خیالت راحت شه 

ان شاالله که اشتباه می‌کنی 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
داری خودتو گول میزنی. انشاالله خدا کمکت کنه

اره دوباره کارشو تکرار کرد 

البته کتکم زد گفت جمع کن برو از زندگیم 

الانم اومدم خونه پدرم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
بعد چهار سال بهش بله رو گفتی یعنی پسرایی هستن سالانه منت بکشم و چشم انتظار دختر باشن

کاش یکم آدم بود 

همین دیشب کتکم زد دوباره 

و گفت گمشو خونتون 

اومدم خونمون 

بیشتر ببینید