2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133727 بازدید | 1544 پست
درسته موافقم باهات

ان شاء الله بهترین تصمیم رو بگیری 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
حرفها رو ول کنید یکی میگه معتاد شده یکی میگه خیانت،بابا جان اگ حدس بزنی والا جایزه نمیبری،حدس رو بذا ...

پسر مردم یعنی پدر بچش ،شما میگی به بچش فکر کنه به پسر مردم نه ،بنظرتون مردی که درست نباشه چطور می‌تونه پدر خوبی باشه ؟فکر نمیکنید برای تربیت و شرایط روحی یک انسان فقط مادر نیاز نیست وپدرهم نیازه،لطفا انقدر سرسری به مسائل نگاه نکنید این چیزایی که میگین دقیقا واسه همون قدیم هاست ضمن اینکه ما داریم تبعات غلط تربیت قدیم رو میبینیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسر مردم یعنی پدر بچش ،شما میگی به بچش فکر کنه به پسر مردم نه ،بنظرتون مردی که درست نباشه چطور می‌تو ...

دقیقا اینم حرفی هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
نه والا کجا بیاد مشخصه سفره منم تنها

شوهرت نه اعتیاد داره نه دوقطبیه فقط داره خیانت میکنه وقتایی که اونطرف حالش خوبه باشماهم اوکیه وقتایی که دعواش میشه باشما هم خوب نیست روزاییم که خونه نمیاد سفره احتمالا یه گوشی با یه خط دیگه داره 

اگه اعتیاد داشت حتما متوجه میشدی از حرکاتش اگرم دوقطبی بود قبل ازدواج نشون میداد دو قطبی بودنشو 

بمونه بلا تکلیف؟ نباید علت رفتار شوهرشو بفهمه؟

وقتی گوشیش خاموش کرده،وقتی همسرشون باعث شده شغلشون از دست بده،چطوری دادگاه پاسگاهیش کنه،حفظ آرامش خودش از علت رفتن مهمتره،وقتی میگه دروغگو،بنظرتون اگر دربه دربیفته دنبالش و پیداش کنه و علت رو جویا شده بنظرتون ب نتیجه مطلوب میرسه،اصلا دلیلش چه اهمیتی داره وقتی شخص گذاشته رفته،انقدر این اتفاقا تو روحیه امکان داره تاثیر بد بذاره که حدومرز نداشته باشه،بله باید تکلیف زندگیش مشخص سه اون هم بموقعش وقتی مسیر خودش رو کمی هموار کرد،

شوهرت نه اعتیاد داره نه دوقطبیه فقط داره خیانت میکنه وقتایی که اونطرف حالش خوبه باشماهم اوکیه وقتایی ...

زن هایی هستن سالها اعتیاد شوهر رو متوجه نشدن 

این خانم تازه عروس 

حتی یک درصد خیانت نیست فقط ایشون اعتیاد داره همینکه خانم میگه داستان سرایی می‌کنه یه مهر تایید وتمام ،ذات اعتیاد دروغ و چرت وپرت بافتن به هم 

شوهرت نه اعتیاد داره نه دوقطبیه فقط داره خیانت میکنه وقتایی که اونطرف حالش خوبه باشماهم اوکیه وقتایی ...

اگرم خیانت بود بالاخره سوتی میداد 

یه نشونه ای چیزی 

منم آدم شکاکی هستم خیلی 

ولی چیزی ندیدم نمی‌دونم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

ای کاش خانواده همراهی داشتی اونطوری خیلی راحت تر تصمیم میگرفتی و تموم میکردی قضیه.

ولی الان خودت باید قوی شی و یه تنه راهت رو بری.

خدا در این شب قدر. بهت قدرت میده و بهترین ها رو برات مقدر میکنه ان شالله

وقتی گوشیش خاموش کرده،وقتی همسرشون باعث شده شغلشون از دست بده،چطوری دادگاه پاسگاهیش کنه،حفظ آرامش خو ...

ببخشید ایده شما رو درک نمی کنم

منظور شما چیه؟ مثل کبک سرشو بزاره زیر برف؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
واقعا اذیت شدم نمی‌دونم این چطور عشقی بود با اصرار اومد که داغونم کنه

عشق اومد 

اما در زمان آشنایی و عقدت، کائنات و دنیا کلی سیگنال و نشونه بهت نشون دادن که آی هوار، ایشون به دردت نمیخوره اما شما بدون توجه، ادامه دادی تا ازدواج پیش رفتی و چندسال هم گذروندی. 

وقتی که سیگنال منفی دریافت میکنی وقت اسنپ کردنه 

نه ادامه دادن. 

حرفها رو ول کنید یکی میگه معتاد شده یکی میگه خیانت،بابا جان اگ حدس بزنی والا جایزه نمیبری،حدس رو بذا ...

چقدر بد مشاوره میدی شما بشینه که شوهرش بره دوراشو بزنه چون مطمئنه اون خونه جای ایشونه؟بله خب با سکه صد میلیونه همه زنا این اطمینانو دارن اون زمان قدیم بود که طلاق ننگ و عار بود زنا هرجوری شده هر خاری و خفتی رو تحمل میکرد که فقط مردم نگن فلانی جداشد الان اینطوری نیست جانم احساس اعتماد به نفس و عزت نفس رو اشتباه برات معنی کردن معنیشون دلبستگی به دیگران نیست که شما حتی خیالیشم توصیه میکنی معنیش اینه که خودتو بپذیری و دوست داشته باشی هر رفتاری رو تحمل نکنی که یه همچین ادمی بیاد هرجوری دلش خواست رفتار کنه هرگندی دلش خواست به زندگیت بزنه اخر سرم توی پنجاه سالگی بیاد کنارت بشینه چون شما مطمئن بودی اون خونه فقط جای شماست😂یا اینکه بشینی برای همچین ادمایی به عنوان یه گزینه باشی و دور از جون شما و جمع خودت رو هم ردیف یه عده هرزه قرار بدی تا ببینی شوهرت تورو انتخاب میکنه یا اونارو 

وقتی گوشیش خاموش کرده،وقتی همسرشون باعث شده شغلشون از دست بده،چطوری دادگاه پاسگاهیش کنه،حفظ آرامش خو ...

دقیقااا کاش کمی صداقت داشت 

به حرفاش دلم گرم میشد 

الان داره با خودش نقشه می‌کشه چطور خام کنه منو 

مثل همیشه 

بیشتر ببینید