هیچی! البته این اختلاف سنی اگه تو سنهای بالاتر باشه بهتره! مثلا دختر ۳۰ ساله و پسر ۲۷ ساله یا سن و سال بالاتر !
میدونی چرا ؟ چون یه پسر ۱۹ ساله واقعا هنوز چیزی نمیفهمه (البته استثنا همیشه وجود داره) و به نظرم خود دختره اذیت میشه! چون دخترا عاقلترن و بعد از یه مدت احساس میکنه پسره بچهس!☺️
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
هیچی! البته این اختلاف سنی اگه تو سنهای بالاتر باشه بهتره! مثلا دختر ۳۰ ساله و پسر ۲۷ ساله یا سن و ...
برعکس
این جور رابطه ها بنظرم زیاد خوب نیس حتی اگر برای ازدواج باشه البته عقیده با عقیده فرق داره
من خودم از نامزدم کوچیک ترم و واقعا خوشحالم اخلاف سنی زیادی داریم من واقعا بچه هستم و دارم از اون طرف چیزای جدیدی یاد میگیرم و اخلاق و رفتارم رو درست میکنم جسارت ب شما و حرفتون ندارم منتها اکثر اینجور رابطه ها زن سالاری میشه و اون زن چون بزرگ تره شیر تر میشه رو پسر
برعکس این جور رابطه ها بنظرم زیاد خوب نیس حتی اگر برای ازدواج باشه البته عقیده با عقیده فرق داره من ...
خب مگه من راجع به این موضوع حرف زدم که خوبه زن بزرگتر باشه یا مرد؟!☺️
من فقط اون شرایطی رو در نظر گرفتم که دختر سه سال بزرگتره!
وگرنه خود منم معتقدم مرد باید بزرگتر باشه☺️
فک کنم حرفای منو سریع خوندینا ☺️
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
واقعا از دیدن انسانهای منطقیای شبیه شما حالم خوب میشه ☺️🙏 متاسفانه بعضیا صرفا به این دلیل که حریف منطق و استدلال طرف نمیشن ، حرفای منطقی و مودبانه رو با بیادبی و اهانت و حتی فحاشی جواب میدن که اصلا کار درستی نیست ☺️
از شما ممنونم که اینقدر خوب برخورد کردین 🙏
شاد باشید 🙏