2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست
هم کارم رو از دست دادم هم استقلالم رو مثل برده موندم تو خونه بهش گفتم من منصرف شدم بیا قرارداد رو لغ ...

بیجاره نرگس محمدی

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
اقتضای سن قبل از سی سال معمولا،و اینکه تنوع زیاد شده،ببینید مثلا قدیم فقط قرمه سبزی بود الان چی..الا ...

عالی گفتی ممنونم 🥹🥹

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه والا معلوم نیست چیشده

الان چند ساله رفتی هونه خودت وشهرتو خودت چند سالتونه 

یعنی هنوز میخواستی باهاش ادامه بدی؟اونم باهم مهاجرت هم بکنید والا این بدرد ایران نمیخوره خارج ک میفروشتت و ولت میکنه

اینجا خودمونیم خوب پر بازدید شدید، ها

خیلی عجیبه مشکلم 

فکر کنم کسی به خواب هم نبینه همچین چیزی 

که من دارم تجربه می‌کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
بیجاره نرگس محمدی

اره واقعا 

بیشتر ببینید
یعنی شما مقصری که بزاره بره

مقصر برای چی ؟

بیشتر ببینید
الان چند ساله رفتی هونه خودت وشهرتو خودت چند سالتونه یعنی هنوز میخواستی باهاش ادامه بدی؟اونم باهم مه ...

تازه چند هفته هست خونه چیدم 

دو سال عقد بودم 

نمی‌دونم ولی قطع امید کامل نبودم 

ولی بهش گفتم طلاق عاطفی هستم 

بعد سری آخر که قصد کشتن داشت 

بهش گفتم به طلاق نزدیک هستیم 

اگه به خودت نیای اتفاق میفته 

از اول آشنایی واسه مهاجرت برنامه ریزی کرده بودیم 

خیلی جدی بود ولی این اواخر متوجه شدم جدی نیست 

بیشتر ببینید
خیلی عجیبه مشکلم فکر کنم کسی به خواب هم نبینه همچین چیزی که من دارم تجربه می‌کنم

چی میگی خواهر من اگر بشینم برات تعریف کنم تا فردا شب می‌شینی واسم اشک می ریزی منتها به دلایلی اینجا نمیتونم همرو توضیح بدم

برگشت؟

نه والا 

بیشتر ببینید
درست میشه با درایت

چطوری درست بشه ؟

بیشتر ببینید