2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134855 بازدید | 1556 پست
خب نازلحتی رفته؟

ناراحتم که دو سال از زندگیم اینجوری گذشت 

از خیلی چیزا ناراحتم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
فرشته شدنش هم مربوط به بیماریشه. روحتو تسخیر کرده و الان مات و مبهوتی که اون همه عشق رویایی و عجیب و ...

دقیقاااا 

خیلی روانی بود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان در چه مرحله ای هستید

هیچی نشستم صبح بشه زنگ بزنم ‌پلیس 

بیشتر ببینید

دوست عزیزم یه جمله بگم که اگر نگم بی وجدانی کردم اونم یه آدم مثل همه فقط درگیر این بیماری لعنتی کثیف شده مطمئن باش خودشم عذاب می‌کشه اینارو نگفتم که دلت بسوزه نه تصمیم گیرنده خودتی اینارو گفتم که بابا اینم آدم شیطان نیست فقط میدونی الان مواد داره به مغزش دستور میده خدا لعنت کنه واردکننده وسازندشو که چه زندگی هایی پای این مواد خاکسترشدن

دوست عزیزم یه جمله بگم که اگر نگم بی وجدانی کردم اونم یه آدم مثل همه فقط درگیر این بیماری لعنتی کثیف ...

ظاهرش عوض نشده یعنی سفیده پوستش و شفاف

بیشتر ببینید

اقتضای سن قبل از سی سال معمولا،و اینکه تنوع زیاد شده،ببینید مثلا قدیم فقط قرمه سبزی بود الان چی..الان اکثرا خیانت اعتیاد زیادشده،ولی حتما بر مبنای اینا نذارید،فشار از سر نداری هم زیاده،کنی صبرکنید اصلا فقط بخاطر روح وروان خودتون،سریع نبرید و ندوزید که یه چیز بی قافیه شه،کمی صبر کنیدصبر صبر صبر،تمام این روزا رو ماهم شاید کشیدیم،..من از شیشه مغازه هاکه رد میشدم نگاه میکردم به همسرم ببینم نگاه می‌کنه ب کسی و اکثرا نگاه میکرد تا خود الان،شاید خیلی چیزا بدتر از نگاه افتاده باشه،سطحی نگر جزئی نگر نباشید،ادم دروغگو آخر خودشو تو دردسر بزرگ مبندازه،بدخودت صبر هدیه کن،زمان و وقت بخیر برا خودت،زمان نشونت میده همه چیز رو..اینک توان ادامه داری یا نه،شکر خدا شاغل بودی میتونی باز از یه راه دیگ وارد شب و کار کنی..کار تا درصد بالایی از افکار منفی در هر زمینه جلو گیری میکنه،تمام زندگیت ب اینجا ختم نمیشه،دم زندگی خیلی درازتر از این حرفاس،شاید از جو تنهاییش در بیاد و بیاد پیدات کنه،البته اگر اون موقع شما شرایط قبول کردن داشته باشی،باخودت آشتی باش،دلت فقط توروداره،صبر پیشه کن،تمام ارامشت رو خرج نکن درحال حاظر،سکوت اختیار کن،الان زمان برات انگار متوقف شده،بله زمان برا همه یه جا متوقف میشه چون میخواد زمان دوباره ای بهت ببخشه،صبر و فرصت به خودت وزمان همه چیزو بهتر میکنه🙏🏼❤️

عیبی نداره اینم یه تجرست یه مسیر ،خدارو شاکر باش طفل معصومی نداری

تجربه خوبی نبود 

بیشتر ببینید