2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133726 بازدید | 1544 پست
شما باید بدونید که سیاست خودش چه شکلیه،بعضیا خیلی سیاست دارن درونگران نهدحرف میزنن،نه‌حرف میشه کشید ...

درسته ممنونم اگه هم درخواست دوستی قبول کنید 

ممنون میشم شاید تاپیک نمونه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درسته ممنونم اگه هم درخواست دوستی قبول کنید ممنون میشم شاید تاپیک نمونه

اختلال منیک و شیدایی داره این 

این اختلال ممکنه به درجه هفت برسه

اونوقت وقتی منیکه یا شیداس ممکنه قشنگ‌بزنه بکشدت بعد بشینه برات گریه کنه

اینکه اون چشه مهم نیس 

تو فقط بروووووو

دیوانه اس ازین برا شما شوهر در نمیاد همون برو تهران و ادامه تحصیل بده زبانم برو بعدم ویزا بگیر برو ی ...

درسته 

اصلا با من هم فاز و هم مسیر نبوده و نیست 

الکی نشست با من برنامه ریزی کرد 

که بگه آره باهاتم فقط بیا سر زندگیمون بریم 

اومدم حالا میگه نه من منصرف شدم 

انگار من شدم واسش اسباب بازی 

یا مثلاً من اومدم سر زندگی تموم شد همه چی 

من شدم برده اون 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
اگه دم دمی هست یه وقت مهربون وفعال و پرحرفه خیلی انرژی داره ویه وقتایی همش خوابه وکسله و اعصبانی وهم ...

درسته 

اصلا نرمال نیست 

شدیداً تغییرات خلقی داره 

نمی‌دونم به قیافش که نمیخوره معتاد باشه 

بیشتر ببینید
شوهرت زن بازه خواهر دیگه برنگرد به اون زندگی برو آزمایش بده یوقت ایدز نگرفته باشی ازش

راجب این طی دو سال هیچ مدرک و نشونه ای ندیدم 

بیشتر ببینید
اختلال منیک و شیدایی داره این این اختلال ممکنه به درجه هفت برسهاونوقت وقتی منیکه یا شیداس ممکنه قشنگ ...

دقیقا داشت خفم میکرد 

بعدش اومد نشست گریه زاری ببخشید 

بیشتر ببینید
صورتش یا اونجاش ؟راست کرده بود ؟

بله 

بیشتر ببینید

ادم معتاد تمایلات جنسیشم فرق میکنه 

بستگی داره چی مصرف کنه ،مثلا مصرف متادون مرد سرد میکنه تا حدی که درماه یبار رابطه هم نمیتونه باید چیزی مصرف کنه تا تحریک بشه

یا اگه چیز دیگه مصرف کنه تمیلات جنسیش قوی میشه و تنوع طلب معتاد رابطه میشه وفکرش جنسی میشه و...درگیر زن بازی میشه 

رفتارش زیر نظر بگیر دقت کن و درست تصمیم بگیر زندگی با همچین ادمی ارزشش داره انقد دوسش داری که بخوای این همه یختی تحمل کنی تا اون یه روزی سرش به سنگ بخوره که احتمالش کمه و... انشاالله به حق همین شب راهت روشن وعاقبت بخیر بشی 

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘
بیشتر ببینید
راجب این طی دو سال هیچ مدرک و نشونه ای ندیدم

آزمایش بده بعضی وقتا روی پوست چیزی مشخص نیست ممکنه اچ پی وی ای چیزی وجود داشته باشه همیشه پیشگیری کن درمانش واقعا فاجعه بار سخته.... اگر حس میکنی خارش و سوزش و این چیزا داری شک کن بهش یه آزمایش بده فک کنم قیمت آزمایش اچ پی وی ۲/۸٠٠ باشه دوستم انجام داد کلا ۳/۵٠٠ با خودت داشته باش 

ادم معتاد تمایلات جنسیشم فرق میکنه بستگی داره چی مصرف کنه ،مثلا مصرف متادون مرد سرد میکنه تا حدی که ...

ممنونم گلم 

بیشتر ببینید
آزمایش بده بعضی وقتا روی پوست چیزی مشخص نیست ممکنه اچ پی وی ای چیزی وجود داشته باشه همیشه پیشگیری کن ...

تا حالا هیچ عفونتی نداشتم 

بیشتر ببینید
بله

اخه مگه ستایش چی داره که بخاد تحریک شه 

شاید تو ذهنش به چیز دیگه فکر میکرده یا این که هوس رابطه کرده 

منم یادمه چندسال پیش فیلم میدیدیم نعیمه نظام دوست بود که خیلی چاق بود باسنش افتضاح بزرگ بود بعد داشتیم نگاه میکردیم یهو دیدم شوهرم اونجاش راست شده وای ازش متنفر شدم عوضی  قلبم شکست 

کاربری سوم  
اخه مگه ستایش چی داره که بخاد تحریک شه شاید تو ذهنش به چیز دیگه فکر میکرده یا این که هوس رابطه کرده ...

منم ازش متنفر شدم 

بیشتر ببینید