2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 133727 بازدید | 1544 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مادرم انقد گفت صبر کن درست میشه الانم میگه صبر کن درست میشه فقط از ترس حرف مردم داره منو خاک میکنه و ...

مادر بگو  خدا رفتگانتو  بیامرزه. این حرفا بگو واسه دوران قجر بود. بچه دارشو درست میشه  بچت مدرسه  بره  درست  میشه عیب  نداره  یکی  هم بدنیا  بیار  فشار  زنذگی  درستش  میکنه هزار  جور  از این  حرفا.   باید  جشن  بگیری  که  بچه نداری  بخدا  . با خیال  راحت  طلاقتو  بگیر.   مامانت  هم بگو  این جماعت  پشت  سر حضرت  محمد  هم حرف میزنن. 

نه خودشم رفت باهم ناپديد شدن شايد هم سركار بوديم

سلام دوستان 

ببخشید بی خبر گذاشتم درگیر کارای شوهرم بودم 

منتظر بودم یکم به ثبات برسم 

رفتم کلانتری ، فقط یه سرهنگ اونجا بود 

هیچکس نبود یعنی کلانتری اون سری که من 

رفته بودم چقد شلوغ بود اون سری که کتکم زد 

رفتم ولی روز عیدی تنها کسی که مشکل داشت 

من بودم 😔

ولی خب آقای پلیس زنگ زد شوهرم اومد 

گفت کجا بودی گفت خونه مادر بزرگم 

گفت تو حق نداری حتی یک شب زنت رو تنها بزاری 

این دفعه واست گزارش ننوشتم 

ولی سری بعد غیبت بزنه مشخص میشه تعادل 

روانی نداری و یه نامه میدم زنت 

راجب همین موضوع و زنت راحت میتونه ازت جدا بشه 

فکر می‌کنم نامه پزشکی قانونی هم داره 

تو اصلا حق نداری روش دست بلند کنی 

ازش علت بی خبری رو پرسید 

گفت من وقتی خونه بابام بودم 

از خونه میرفتم تا به خواسته خودم برسم 

و مادرم زنگ میزد میگفت قبوله 

زنم می‌خواد تهران زندگی کنه 

پلیس بهش گفت وقتی زنت اونجا 

کار داشت الان اومده نشسته خونه 

انتظار داری افسرده نشه غر نزنه 

زنت رو ببر جایی که بوده و دوست داره باشه 

بزار بره سر کار اونوقت میبینی چقدر زندگیتون 

خوب میشه اون قرص های ویاگرا هم نخور 

برو دکتر واسه درمان چون عوارض روحی روانی داره 

و پلیس گفت شوهرت معتاد نیست 

برید اومدیم خونه دیدم از مادربزگش 

عیدی گرفته و الان چند روزی هست رفتارش خوبه 

پدرش هم اومد گوشش رو پیچوند 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
شوهرت اومد؟؟؟ استارتر؟

گفتم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
اسی دیگه جواب نداد که چیشد؟؟ یا گفته من ندیدم

گفتم

بیشتر ببینید
یعنی از همون روز دیگه نیومده سایت🥲

گفتم 

بیشتر ببینید
نیومده که

گفتم

بیشتر ببینید
شوهرت برگشت خانم؟

سلام گفتم 

بیشتر ببینید
چی شد پس بلخر قضیش شوهرت امد خانه نیامد خانه ما بمانیم متل نمانیم متل 😂😂

سلام گفتم‌

بیشتر ببینید
چی شد برنگشت شوهر دیوصت

گفتم 

بیشتر ببینید