2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134854 بازدید | 1556 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من ربطی نداره که بگم جدا شو چون تو زندگی شما نیستم،ولی بنظر من همسرت مشکل روانی داره،معتادها اینطوری نیستن، کارهای یهویی، دعواهای الکی، رفتن های بیخبر خیلی برام آشناست یعنی یه کارهایی انجام میدن باور کن بعد چندین سال هم دلیلی براش پیدا نمیکنی هی خودتو از صبح تا شب مواخذه میکنی شاید من اینو گفتم یا مثلا این کار رو کردم ناراحت شده، ولی اینکه میگه دوران نامزدی کلی التماس میکرد که همسرش و عوض شد خب معلومه دیگه خرش از پل گذشته و ایشون شبیه عنکبوتی هستن که طعمش رو از داخل میخوره و تموم میکنه.... البته این نظر منه ، نمیدونم چه گناهی به درگاه خدا کرده بودم که دقیقا سه نفر با این مشخصات وارد زندگیم شدن، اولیش خواهرم، بعدش همسرم و بعدش دوستم ،،، تا نابودت نکرده یه فکری به حال خودت بکن ، چون اینطور ادمها اصلا معنی دوست داشتنو نمیدونن.... اینجا جوابی نمیگیری برو پیش یه مشاور خوب و همه زندگیتو بهش بگو، معلومه مادر راضی نمیشه که جدا شیو میگه فرصت بده و ...

⁦⁩⁦

حالا حامله نشی.بنظرم اگر شرایط داری طلاق بگیر از این مرد زندگی درنمیاد بازم من از شرایط کلیت خبر ندارم ولی همین که بچه نداری راحتی برا تصمیم گیری.اگر اهل زن و زندگی نیس اگر بفکر اینده نیس بفکر خودت نیس محبت نمیکنه اهل پیشرفت نیس خدا وکیلی عمرت نزار پاش.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

نمیدونم وقتی شوهرتون میزنتتون چجوری بازم تحمل می کنین سرم داد بزنه همسرم انقد خودمو ناراحت نشون میدم ی جمله هست ک میگه دختر هرچی بساز تر و قانع تر بدبخت تر

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
خودت چی حدس میزنی 😂 توقع ک نداری بگه فصل دو

آخه فصل دو داره پخش میشه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
نرم حیفه به خدا برا این یارو،اینا جانور دو پا هستن

آره جانور هم میگم معمولا..وای چی کشیده بدبخت یارو بدون حرف و خبری بیصاحباشو جمع کرده بعد گفته دارم میرم بعد رفته بیرون مرتیکه خل و چل زنگ زده الکی گفتم میرم وسایل بگیرم بیام بعد گوشی وامونده شو خاموش کرده روانی مریض واقعا ازدواج و خیلی دست کم میگیرن نباید با هر خری ازدواج کرد که

چرا نمیاد یه خبر بده مردیم ازنگرانی

سلام اسی نیومددد

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂