2777
2789
عنوان

شوهرم وسایلش رو جمع کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 134856 بازدید | 1556 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی یک زن ب شوهرش بی مهر باشه صددرصد اون مهر رو داره ب یکی دیگه میده 

وقتی میگی کتکت میزنه احتمال معتادی هم هست ولی اگه فقط تنها معتاد بود و پای یکی دیگه در میون نبود لاقل میموند ن ک وسایل جمع کنه بره معتاد جماعت جایی نمیره 

اون لحظه ک گفته من دارم بعد گفته شوخی کردم و خندیده صد در صد عذاب وجدان داشته با رفتنش و خواسته اینجوری حلش کنه و نره ولی باز تصمیم نهایی گرفته ک بره دیده نمیتونه از عشق یکی دل بکنه یا ب تو عشق بده در حالی ک دلش جای دیگه گیره 

از رفتارش میشه فهمید ک هرچقدر زجرت داده ولی لحظه آخری عذاب وجدان ریزی هم گرفته و معمولاً آدمای خطاکار عذاب وجدان میگرن

مهریه رو اجرا بذار هر کجا باشه پیداش میشه اگر مهریه ات ناچیز نیست معمولا این مدل افراد با این مشخصات و رفتار مهریه کم میزنن امیدوارم برای شما اینطور نباشه

به من ربطی نداره که بگم جدا شو چون تو زندگی شما نیستم،ولی بنظر من همسرت مشکل روانی داره،معتادها اینط ...

منم مثل شما بودم الان فهمیدم اختلال خودشیفتگی داشته کاش از اول میدونستم که سالها خودم روعذاب نمیدادم

استارتر این رفتارهای شوهرت من تجربه دارم شوهرت هم اختلال وبیماری روانی داره هم خیانت میکنه به احتمال زیاد .شما به فکر خودت باش فکر کن مرده برو دنبال کار و مهریه ات اجرا بگذار و طلاق بگیر و زندگی جدیدی برای خودت بساز

چی شد پس بلخر قضیش شوهرت امد خانه نیامد خانه ما بمانیم متل نمانیم متل 😂😂

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین حالم خوب شه دردسر برام درست نشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔

بیشتر ببینید