2777
2789

۲۶ گفته ولی من‌گفتم ب عکسات نمیخوره اینا اومد گف 

پیامشو میزارم براتون خاهشا بخونین 

من بعد شنیدن این دروغ گفتم تموم ولی بعدش گفتم دلم برات تنگ شده نمیخام تموم کنیم اینا 

ولی اون خیلی سرد باهام رفتار کرد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسکلی گفتی دلم تنگ شده

درشو بذار 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید

این پیام پسره 

:خب

اول ازینکه من ۲۴ سالمه

۱۱، ۰۲، ۸۰‌ ام

اولش بهت راستشو نگفتم چون تو بات بودیم و ...

ولی بعدش هی اذیت میشدم بهت نمیگفتم ولی میگفتم اونقدم مهم نیست

دلیل نگفتنمم یه سری رفتارای تو بود، مثل اینکه اولین بار عکس یکی دیگرو فرستادی و بهت گفتم از رفتارت خوشم نیومد و بعد داستان عکس نفرستادنت و ...

این تنها چیزیه که بهت راستشو نگفتم چون فکر میکردم اونقد مهم نیست باهاش اذیتت کردم(البته که جنبه نداشتی)

دیگه چیزی رو بهت دروغ نگفتم

بابت اونیم که گفتی باید بهم ثابت کنی مثه اون حرفت بود که گفتی: "باید واسه اینکه دوست داشته باشم تلاش کنی"

من آدم این حرفا نیستم. اگه تو هستی، من نیستم

من آدمی ام که طرفمو میشناسم پله پله بهش اعتماد میکنم و اگر قسمت باشه بهش علاقه مند میشم... تو این راهم نه نیازی میبینم چیزیرو بهش ثابت کنم نه ازش میخوام چیزی رو بهم ثابت کنه چونه اساس رابطه رو گذاشتم روی اعتماد نه معامله

اینکه میگی عکس شناسنامه و کد پرسنلی بفرس واقعا واسم عجیب غریبه انگار دارم با یه دختر ۱۱ ساله صحبت میکنم

مشکلم با شعاری حرف زدنتم که گفتم بهت قبلا واقعا بدم میاد، مثلا اینکه بجای اینکه خیلی ساده بگی بهم دروغ نگو میای میگی: منو با حقیقت ناراحت کن ولی با دروغ خوشحال نکن. نمیدونم چرا انقد بدم میاد از اینطوری حرف زدن فقطم راجع به تو نیستا با همه اینطوری ام احساس میکنم طرف داره ادا درمیاره

یچیزی که واضحه و نیاز به گفتن من نیست اینه که من و تو یه دختر پسری هستیم که داریم باهم حرف میزنیم، آشنا میشیم تا ببینیم چی پیش میاد پس دلیلی نداره واسه هرچیزی که فکر کنی جون عزیزترین کسمونو قسم بخوریم😊😒

حرف آخرم اینکه اگر واقعا انقدی منو نشناختی و شخصیت اینطوری ای هستی که بخاطره سنم یا بحثای اینطوری میخوای تموم کنی، یا‌ منت بزاری سرم واسه اینکه ببینمت به نظر منم دلیلی نداره انقد همو اذیت کنیم😊

میدونم دختری میدونم ناز داری میدونم نیاز به شناخت داری واسه اینکه اعتماد کنی ولی دلیلی نداره واسه اینکه ببینمت بخوام التماست کنم یا منتتو بکشم

خب کار بدی کردی ک گفتی تموم و بعدش صبرنکردی خودش یه حرکتی بزنه رفتی اظهار دلتنگی کردی، اینجوری طلب ک ...

الان چ غلطی کنممم

اره برگشت بهم گفت خیلی بچه ای فکر‌نمیکردم ایتجوری باشی و حرفی ندارم 

رسما رید بهم

کات کن بابا یکی که همون اول دروغ میگه هی میخواد بگه

پیامشو بخون 

خب منم اول عکس ی دختر دیگرو فرستادم بنی روز اول ترسیدم فامیل باشه جون هم محله ایه 

ولی همون روز گفتم ک من نیسم 

توی بات آشنا شدیم