2777
2789

قبلا باهاش خیلی بگو بخند بودم خیلی خودمونی بودم که اشتباه خودم بود هیچ وقت پشت سرش نگفتم همش تعریفش کردم چند روز قبل مدیرم منو صدا کرد گفت خانوم فلانی مدام ازت شاکیه ....گویا پنهانی پشت سرم حسابی زده ......درست روز ۲۷ اسفند بود یه روز قبل تعطیلات من شبش بهش زنگ زدم گفتم هرچی پشت سرم گفتی به گوشم رسوندن اونم عذرخواهی کرد ولی آدم بشو نیست میدونم خیلی دورو هست ...عزا گرفتم بعد تعطبلات با این نفرتی که ازش دارم چجوری کنارش بشینم چجوری باهاش حرف بزنم میخوام رفتارم عوض کنم خیلی باهاش شوخی و خوش بش میکردم ولی از پشت بهم خنجر زد 

دقیقا همین بلایی که سرم اومد منو انداختن بیرون، باهاش کات نکن، چون  حرف جدید در میاره و صمیمی هم نشو

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهتره دیگه این کارو نکنی

فاصلت رو رعایت کنی از نظر اخلاقی و رفتاری

در حد سلام علیک و مسیله کاری

اگرم اون میخواست راه رو باز کنه تو فقط سکوت کنی و ادامه ندی شوخیا و حرفاش رو همین

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

دقیقا همین بلایی که سرم اومد منو انداختن بیرون، باهاش کات نکن، چون حرف جدید در میاره و صمیمی هم نشو

وای نگو آبجی دلم خونه دس رو دلم نزار مدیرم گفت اونقدر علیه ات زده میخواستم عدم نیازت رو بزنم .الان چجوری باهش روبرو بشم حقش تف بود بندازم تو روش شبش زنگ زدم بش گفتم الان اخم تخم کنم بازم بدتر میکنه 

دیگه صحبتت باهاش در حد سلام باشه. حتی حالشم نپرس. نگاهشم نکن

فقط اگه موضوع کاری بود برو سمتش

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

تو محیط کار همیشه باید یه حرمتی باشهصمیمیت هم اندازه دارهبعد این فقط در مورد مسائل کاری صحبت کنید تا ...

ممنون الان سوالم اینه که من اصلا ازش بدم میاد چجوری دیگه باهاش حرف تزنم شوخی نکنم ....

دقیقا همین بلایی که سرم اومد منو انداختن بیرون، باهاش کات نکن، چون حرف جدید در میاره و صمیمی هم نشو

اخه چجوری یهو تغییر رویه بدم ؟بازم میره یه حرفی درمیاره ...دیگه شوخی خنده اصلا ابدا

وای نگو آبجی دلم خونه دس رو دلم نزار مدیرم گفت اونقدر علیه ات زده میخواستم عدم نیازت رو بزنم .الان چ ...

به رییست بگو یعنی شما به خاطر یه حرف یه نفر که نمیدونی راست میگه یا دروغ ، از رو حسادته یا نه میخوایید یه نفرو از نون خوردن بندازین!!! 

اخراجی هم اگه باشه باید براساس عملکرد طرف باشه نه حرف یه نفر که خودشم یه کارمند معمولی در حد همون طرفه

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

دیگه صحبتت باهاش در حد سلام باشه. حتی حالشم نپرس. نگاهشم نکنفقط اگه موضوع کاری بود برو سمتش

سیلور جان بخدا خودم همینو میخوام ......همین سلامم واسش زیادیه ولی الان اینجوری کنم میره دوباره یه چرتی میگه 

ممنون الان سوالم اینه که من اصلا ازش بدم میاد چجوری دیگه باهاش حرف تزنم شوخی نکنم ....

حرف بزنید ولی صمیمی نشید

چون بلاخره تو محل کار باهم ارتباط دارین

هرچقدر سخت بگیرین محیط کاری برای خودتونم عذاب آور میشه

مثل قبل صمیمی نشین و خودتون با کار مشغول کنین

سیلور جان بخدا خودم همینو میخوام ......همین سلامم واسش زیادیه ولی الان اینجوری کنم میره دوباره یه چر ...

برو با رییس حرف بزن که اینقدر بهش رو نده، چه پرروعه.

میخواد با این کارها خودشو بالا بکشه