2777
2789
عنوان

خاهش میکنم بیاین با ی پسره بیس روزه آشنا شدم بعد سنشو بهم دروغ گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 58 پست

حرفاش منطقیه کاملا و بنظر داره درست میگه 

تازه اینم که شما تو بات آشنا شدید این طبیعیه که راستشو نگفته باشه و شماهم کار بدی نکردی ک همون اول عکستو نفرستادی اما لازم هم نبوده عکس فیک بفرستی 

البته الآنم نمیخاد بهش التماس کنی و.... یجوری با منطق خودش جوابشو بده 

اینم بگم پسرا کلا وقتی یکم ببینن مث اونا رفتار نکردی میگن بچه ای .. زیاد توجه نکن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم چیکار کنم؟؟خب خیلیا میگن‌اون داره حق میگهه خودم مغزم هنگ کرده

حالا اگه حق میگه ک من قبول ندارم 

میتونست با لحن بهتری میگفت اون فکر کرده اویزونشی من باشم بمیرمم طرفش نمیرم )اینکه عکس از خودت نفرستادی هم نشون میده دختر عاقلی هستی نه ۱۱ساله 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

تو ۲۰ روز چرا باید اینجوری دل ببندی ؟؟؟؟؟مگه بچه ۱۳ ساله ای 

ول کن بابا دیگه ام بهش پیام نده 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بنظر من اون هفت خط روزگاره و شما خیلی خام

همون کات بهتره

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
بیشتر ببینید

ببین عزیزم درسته شمام اول بهش اعتمادنکردی وعکس یکی دیگرو فرستادی 

اینجا حق باتوبوده خب شناختی نداشتی

ولی دروغ ایشون بدتر بوده توپیاماشم وست پیشو گرفته بنظر من دروغ دروغه اولش بادروغ اومده جلو الانم اگه میخادت باید تلاش کنه نگهت داره نه که بگه فکرنکنی میام

منتتو میکشم این نظر من بنظر من دنبالش

نرو خوشش بیاد خودش میاد 

آخه دختر ساده تو مجاری اونم تو بات تلگرام اینقدر بدبخت و بیکاری که داری فکرت رو درگیر یه پسر که تو ب ...

از صب دارم گریه میکنم حالم بده 

خب آخه عزیزم هم محله ایم ت بات آشنا شدیم 

گیر داده بود میگفت بریم بیرون من‌گفتم بعد عید قرار بود بریمممم بهم خورد خدایا دارم خفه میشم 

از صب دارم گریه میکنم حالم بده خب آخه عزیزم هم محله ایم ت بات آشنا شدیم گیر داده بود میگفت بریم بیرو ...

حالا خوشگله یا نه؟ 

بیین درکت میکنم چون خودمم همین بلای کوفتی سرم اومد

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️