2777
2789
عنوان

دخترا تو دوره الان تا بیست و چهار سالگی اگه ازدواج کردین و گرنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3522 بازدید | 139 پست
کجایی که ندیدی تو تهران دور من همه بالای سی ازدواج میکنن زنموم ۳۸ ازدواج کرد عمه ام ۳۶ دخترخالم ۳۵ خ ...

من که کرمانم اینجا حدود 20 دخترا و 25 اینا پسرا

ولی دوستام ک تهرانم دارن زندگی میکنن همشون حدود 23 24 ازدواج کردن 

حتی یکی از دوستام تهران بود ازدواج دومش 30 بود اینقدر غصه میخورد ک چرا سنش رفته بالا 🤐🤐🤐

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که کرمانم اینجا حدود 20 دخترا و 25 اینا پسراولی دوستام ک تهرانم دارن زندگی میکنن همشون حدود 23 24 ...

دوستاتون افکار شهرستانشون رو یدک میکشن وگرنه تو تهران از این خبرا نیست 

خود صدا و سیما اعلام کرد که زنگ خطر ازدواج در تهران به صدا درآمد آنقدر که کسی ازدواج نمیکنه و سنا می‌ره بالا 

میانگین سن ازدواج تو تهران سی ساله 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من فقط توی کوچه خودمون هشت تا سرایدار ساختمون میشناسم که از توابع و روستاهای استان خراسان هستن و زیر ...

نمیخوام به شغلشون توهین کنم ها ولی خب دیگه اونا اگه میخواستن پیشرفت کنن الان شغل درستی لااقل داشتن 

افرادی ک من میگم همشون تحصیل کرده هستن زیر 18 سال ک اصلا ازدواج نمیکنن اینجا ...همه بعد ازدواج درسشون میخونن شاغل میشن و.. 

مثلا من ترم اول دانشگاه ازدواج کردم دانشگاهمم شهر دیگه ای بود عروسی هم برام گرفته بودن ولی من شنبه صبح میرفتم دانشگاه 4 شنبه ظهر بر میگشتم ...

بعد دانشگاهمم شاغل شدم ...

ازدواج هیچ وقت برای من مانع نبود ..

دور بری هامم ک ازدواج کردن همه همین جوری هستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاتون افکار شهرستانشون رو یدک میکشن وگرنه تو تهران از این خبرا نیست خود صدا و سیما اعلام کرد که ز ...

هیچکدوم شهرستانی نیستن  همشون دقیقا مال خود تهرانن...

ما داریم توهمین نی نی سایت میبینیم ک دست به دعا هستن.. 

درکل زنگ خطر یعنی کسی ازدواج نمیکنه کلا نه اینمه دیر ازدواج کنن...

و به نظرمن ازدواج تو سن بالای 35 وقتی خوبه ک طرفین سالم زندگی کنن ک متاسفانه این روزانه باب شده عملا قبلش ازدواج سفید دارن ...

خدایی دوس پس ری ک باهاش رابطه داشته باشی دیگه فرقی با ازدواج نداره چون تو اسیب روحیش میبینی استرسش میکشی و..

اگه یکی به سن 38 برسه تحصیلاتش دکترا به بالا باشه

یه شغل عالی عالی داشته باشه ک ازدواج توی اون سن خیلی عالیه چون یه خانواده سطح بالا تشکیل میدن...به نظر شما چند درصدشون اینقدر سطح بالا میرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر عموم پنج سال نامزد بود بهم زد الان برام ناز می‌کنه پدر سگ گفتم بشین تا سبز سه

حالا ببین تو چقدررر داغونی که اون پست زده.. اون بعد از ۵سال از اون جدا شده که زنه یه بهتر بشه نه بدتر😏

حالا ببین تو چقدررر داغونی که اون پست زده.. اون بعد از ۵سال از اون جدا شده که زنه یه بهتر بشه نه بدت ...

نه جانم توقعات خیلی بالاس یه جورایی خوذش رو گذاشته ویترین البته اون وقت که شوهر مرد فقط ۱۴ سالش بود و شنیدم که ی جورایی با جادو اینا انجام شده بود که هر وقت تاثیر ش می‌رفت بهم می‌خوردن که بعد پنج سال دیگه تمومش کرد دختر عموم البته جوری شد اونوموقع که پدر مادرش هم بهش فشار آورده بودن اثرات جادو 

که خداروشکر شکر ازبین رفت و الا کدوم زندگی به جادو شروع بشه سر می‌ره آخه 

الآنم میگن پدر مادرش که اونوموقع ما هم بهت فشار آوردیم دیگه الان که ۲۲ سالته خودت برا خودت تصمیم بگیر 

کلا ی جورایی حسش به ازدواج اینا منفی شده بس که اذیت شده 

در ضمن منو بشناسی نمیگی داغون شما که از من خبر نداری 

تعریف نباشه عمه و اون یکی عمو زن عمو هام از خداشونه من برم خواستگاری دختراشون 

ولی کار دنیا از جایی که همیشه برعکس 

من دنبال اونی که هستم میگه  که فعلا دل دماغ ازدواج ندارم ☹️

الان تو سالمی؟ قاتی زنا عضو شدی؟ وای وای بلا به دور همچین مردی🤮

ببین تا وقتی این نگرش و دیدگاه و طرز تفکر بین شما خانوما هست هیچوقت و هیچ زمانی امکان رسید توافق  و داشتن زندگی موفق برا زوج ها امکانش نیست 

جدایی مرد از زن آقا هست نباید بیاد 

جای خانوما جای آقایون ووو 

این افکار قدیمی رو بریزید دور و سطح فرهنگ و برخوردتون رو ببرید بالا 

ببینید مردم دنیا چطور زندگی میکنند 

نه جانم توقعات خیلی بالاس یه جورایی خوذش رو گذاشته ویترین البته اون وقت که شوهر مرد فقط ۱۴ سالش بود ...

نمیدونم والا 

ولی در کل یه سری از مردا خیلی خودشیقته تشریف دارن.. طرف اومده خاستگاریه دختره نوجوون من بعد جواب رد دادیم زنگ زده میگه فک نکنین دخترتون همیشه خاستگار داره هااا خاستگار تو همین سنه اگه بگذره دخترت میترشه😐بعد پسره آمارشو داریم هر هفته با رفیقاش میرن ویلای شمال یه چند تا زن خراب هم میبرن و... قد کوتاه بی ریخت و سواد کم... بعد مادرش که خبر نداره اومده میگه پسرم نماز و روزه اش ترک نمیشه پسرم با هیچ نامحرمی حرف نزده میگه پسر سالم دیگه نیس پسر من سالم ترینه😐😏

بعد برگشته میگه کل فامیلامون دارن نقشه میکشن و آرزو دارن پسر من بره خاستگاریشون ولی پسر من دختر شما رو میخواد میگه پسره من صد تا خاستگار داره🙄بخدا یه آشنا فیلمشو با زنای خراب برامون فرستاد تا یه مدت هنگ بودیم