2777
2789
عنوان

دخترا تو دوره الان تا بیست و چهار سالگی اگه ازدواج کردین و گرنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 139 پست
نمیدونم والا ولی در کل یه سری از مردا خیلی خودشیقته تشریف دارن.. طرف اومده خاستگاریه دختره نوجوون من ...

جدای کارای  پسره ، باید از پسری که مادرش رو گند کاریاش دست می‌زاره و سرپوش و سعی در خوب جلوه دادنش می‌کنه 

دووور شد اصلا چنین آدمی نمیشه زندگی کرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معذرت میخوام به دل نگیر🌹

ن جانم خواهش میکنم احتیاجی به معذرت خواهی نیست ☺️

ما دیگه سرمون عادت کرده به این کاسه کوزه شکستنا 

هر وقت بود و نشکست بیار بکوب رو سرم خوردش کن 

ما دیگه پوستمون کلفت شده و عادت کردیم بهش 🤦😂

شوخیدم ها البته ان شاالله همیشه سلامت و موفق باشید 

سال خوبی پیش رو داشته باشید 

و روزای پر از اتفاقات خوب و خوشی براتون آرزو میکنم 🤲💞🌹🙂

ن جانم خواهش میکنم احتیاجی به معذرت خواهی نیست ☺️ما دیگه سرمون عادت کرده به این کاسه کوزه شکستنا هر ...

همچنین واسه شما

انشالله امسال شما هم به مراد دلتون برسین و دل دختر عمو نرم بشه

نمیخوام به شغلشون توهین کنم ها ولی خب دیگه اونا اگه میخواستن پیشرفت کنن الان شغل درستی لااقل داشتن ا ...

بحث درباره تحصیلکرده بودن یا نبودنشون نیست مهم اینه این فرهنگ توی اون منطقه رایجه و قشر عمده ای ازش پیروی میکنن

نه 😂البته منظورم از شوهر نه هر کسیه منظورم بهترین ادمه

همه چی بستگی به شرایط طرف داره هیچ نسخه ایو نمیشه برای همه پیچید

همه زندگیم ازدواج نیست

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید
نیلایی از کدوم روستا پیام میذاری 😂 والا اکثر پسرای تهران که از دختر سن پایین خوششون نمیاد میگن بچه ...

اینم یه دروغ شیرین🤣🤣🤣

پس این دخترایی که هرشب تاپیک میزنن که شوهر نیس سنم بیشتر شده خواستگار ندارم پس کیان؟؟

خاله های من بالای 28 ازدواج کردن بیا برو خونه هاشون عین قصره تا آرنج طلا دارن شوهراشون هم خوشگل و تحصیل کرده و با خانواده ان

درصد بالایی از اونایی هم که دیدم سن پایین ازدواج کردن یا طلاق گرفتن یا زندگی در حد عالی ندارن

اینم یه دروغ شیرین🤣🤣🤣پس این دخترایی که هرشب تاپیک میزنن که شوهر نیس سنم بیشتر شده خواستگار ندارم ...

نمیدونم شاید تو شهرستان و روستا هستن یا شرایطشون خوب نیست 

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎