2777
2789

سنش بالاست بالا 95 با خانواده همسرم دچار مشکل شدیم. و هیچکدوم ازم عذر خواهی نکردن. خیلی خیلی براشون خوب بودم خیلی طوریکه آخرین بار برادرشوهرم گفت چشمت دنبال گازه که همش پاکش می‌کنی پدر سگ . دیگه از اونموقع خیلی کم میرم . الان دختر خواهر شوهرم پیام داده زندایی بابابزرگ حالش خوب نیست تونستی بیا . نمی‌دونم چیکار کنم . از اینورم خواهرم از شهر دور اومده مهمونم هست . میترسم این چند روز پدر شوهرم چیزیش بشه از یه طرفم میترسم برم سر بزنم خواهرم ناراحت بشه که ولشون کردم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به نظرم بری بهتره

فردافوت شدباچه رویی میخوای بری مجلسختمش

خواهرتم مسلمابایددرکت کنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
بشین تو خونت به مهمونت برسشوهرت کجاس؟

شوهرم دوشی اونجا بود برگشت الان خونست گفتم برم میگه نه لازم نیست. حس میکنم تهدید کردن که زنت بیاد فلان فلان میکنیم

بزار برن گم شن پدرشوهرتم دیگه وقت مردنش،این منی میگم که ۹سال تمام پرستاری پدرشوهر پوشکیم کردم آخرشم گفتن تقصیر توبود مرد چون داروهاش مرتب ندادی اونم ۹۵سالش بود بزار برن گم شن دختر خواهرشوهرتم گوه خورده پیام داده 

نیم ساعت چهل دقیقه از خواهرت عذر خواهی کن توضیح بده برو سر بزن بیا خدایی نکرده چیزیش بشه بعد عذاب وجدان میگیری

خدایا، تنها آرزویم این است که فقرا نازا شوند. و از این پس هیچ فرزندی در خانواده ای فقیر به دنیا نیاید‌.