2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین پدرشوهرم مریضه من نمی‌دونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 38 پست
تو نمیدونی چیکارا باهام کردن ناراحتی قلبی گرفتم میگرن گرفتم با سی سال سن تا چند ماه یه چشمم خون بود ...

من عروس خودمون برای پدرم نیومد دوست نداشت و هزار تا داستان شده بود بهش حق میدم کاملا چون واقعا وقتی میشینم حساب میکنم خیلی اذیت شده بود منطقی و بدون احساس 

قرار نیست ما آدم ها هر کاری دوست داریم انجام بدیم بعد عید میشه نوروز میشه یکی مریض میشه یا میخواد بمیره یا میمیره یادمون بره اگر کسی براش مهم بود احتراممون رو به وقتش نگه میداشت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من عروس خودمون برای پدرم نیومد دوست نداشت و هزار تا داستان شده بود بهش حق میدم کاملا چون واقعا وقتی ...

نمی‌دونم میترسم چیزیش بشه و نرم بعد تو مراسم اینا آبرومو جلو مردم ببرن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهرم دوشی اونجا بود برگشت الان خونست گفتم برم میگه نه لازم نیست. حس میکنم تهدید کردن که زنت بیاد فل ...

بنظرم با شوهرت برو اونم بپرس ببین وضع چطوره بری درگیری پیش میاد یا نه؟ چون پدرشوهرت حالش خوب نیست لاقل درگیری پیش نیاد 

نمی‌دونم میترسم چیزیش بشه و نرم بعد تو مراسم اینا آبرومو جلو مردم ببرن

من اصلا حتی نگفتم چرا اون بنده خدا نیومده 

اطرافیان شما رو باز نمیشناسم که چطور هستند

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بنظرم با شوهرت برو اونم بپرس ببین وضع چطوره بری درگیری پیش میاد یا نه؟ چون پدرشوهرت حالش خوب نیست لا ...

مادرشوهر من اگه تو دوهزار نفرم باشه تیرسو پرتاب می‌کنه سمتم. ناچارم برم فقط نمی‌دونم کی

سلام خوشگلم حتماً برو .اول اینکه پدر هستن دوم همین همسرتون فردا میگه پدرم مریض بود می‌دونستی ولی نرفتی...خواهرتون حتماً شرایط شما رو درک میکنن واین بی‌احترامی نیست عزیزم...وقتی هم رفتی به کسی کار نداشته باش با کمال احترام برو اخم و تخم هم نکن.....

چند بار پرسیدم چرا میگی لازم نیست گفت می‌دونم حرف میزنن باز اعصابت تا چند ماه داغون میشه . بخدا قوم ...

پس یه چیزی بهش گفتن

میدونم عزیزم آخه چرا باید دوروغ بگی

ولی اگه پدر شوهرت خوب بوده و بدی ازش ندیدی برو بهش سر بزن بزار هر کاری میخوان کنن مهم نباشه برات

اگه دوست داری بری برو

اگه پدر شوهر راضی هستید برو برای آرامش وجدان خودت برو

الان چون منتظر رفتار بد از طرف مادرشوهر هستی امادگیشو داری کمتر اذیت میشی به نظرم 

به شوهرت هم بگو بخاطر تو خوبیهات و احترام تو دوست دارم از پدرت سر بزنم به هر حال شما ادنا رو میشناسی خیلی به حرفهاشون توجه نکن