2777
2789

بچه ها چقدر کمک کرده بهتون؟من یه مشکلاتی دارم واقعا بجز مشکلات خونوادگی خودم همش حس میکنم شاید تراپیست کمک کمه ولی چند نفر اینجا گفتن که رفتن و نتیجه ندیدن 

شما تجربه ای دارید و نتیجه گرفتید؟

تراپیست خوب

جلسات طولانی

قطعا کمک کننده است

ولی تراپیست درست و درمون شدیدا کم هست

به عنوان دانشجو دکتری این رشته میگم 

خیلی تحقیق کن

نری جایی حالت بدتر بشه

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل ی ترایپست داشتم افتضاح بود، هر روز حالم رو بدتر می‌کرد و خودم اصلا متوجه نبودم تقصیر تراپیستم هست 

خیلی اتفاقی تراپیستم رو عوض کردم و عااااالی بود، واقعا بهترین کار عمرم رفتن پیش دومین تراپیستم بود 

تراپیست خوبجلسات طولانیقطعا کمک کننده استولی تراپیست درست و درمون شدیدا کم هستبه عنوان دانشجو دکتری ...

شما کسی رو نمیشناسید که تلفنب داشته باشه؟

حضوری شهر خودمون نیست درست حشابی

میدونی من انگار مشکلم واقعا با تراپیسن حل میشه همش نگرانم کسی از دستم ناراحت نشه یعنی مهمونی چیزی بر ...

تراپیست فقط راهنماییت میکنه اصل کارو خودت انجام میدی 

حالا میخوای یکی دو جلسه برو شاید به دردت خورد

شما کسی رو نمیشناسید که تلفنب داشته باشه؟حضوری شهر خودمون نیست درست حشابی

تراپی فقط حضوری میشه

مگه اینکه تماس تصویری باشه

دکتر فریبا بشر دوست شاید داشته باشه

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

روانشناس جادوگر نیست باید طرف خودش هم همکاری کنه‌ توی همه موارد باید بیمار همکاری کنه اصلا یه سرما خوردگی ساده در نظر بگیر وقتی اون بیماره خودش غذایی میخوره که براش مضره یا استراحت نکنه و از دارو هاش به موقع استفاده نکنه مشکل جدی تری براش بوجود میاد یا طول درمانش خیلی طولانی میشه. 

روانشناس خیلی کمک میکنه واقعا یه درمانگر هم جنس و خوب باید پیدا کنی و بری پیشش و بدون هیچ خجالتی و اینکه چیزی پنهان کنی بهش توضیح بدی خیلیا میگن ابرو داری کنی ولی همین آبرو داری باعث میشه درمانگر اشتباه کنه و راه اشتباهی هم بگه و آخرش میگن هیچ تاثیری نداشت  

تراپی فقط حضوری میشهمگه اینکه تماس تصویری باشهدکتر فریبا بشر دوست شاید داشته باشه

این دکتری که گفتی تراپیست خودته؟

حضوزی شهرمون زیاد نداره اخه اشنایی ندارم کدومشون خوبه