2777
2789
عنوان

دوستانی که رفتن پیش تراپیست میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 87 پست
روانشناس جادوگر نیست باید طرف خودش هم همکاری کنه‌ توی همه موارد باید بیمار همکاری کنه اصلا یه سرما خ ...

واسه همین میگم حضوریم نباشه که راحت بتونم همه چیو بگم شهرمون کوچیکه یهو میترسم اشنا دربیاد حضوری برم🦦

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه همین میگم حضوریم نباشه که راحت بتونم همه چیو بگم شهرمون کوچیکه یهو میترسم اشنا دربیاد حضوری برم ...

قبلش اسمش بزن گوگل ببین روانشناس اگر راز بیمار فاش کنه مجازات میشه اولین چیزی که هر روانشاسی یادمیگیره راز داریه نگران نباش 

عزیزم میبخش که میپرسم مشکلت چیه؟

عزیزم مشکلم خونوادگی خیلی زیاده 

اول اینکه خیلی سر هرچیزی استرس میگیرم 

از همه چی استرس میگیرم 

وقتی میرم مهمونی جایی یا با دوستام میرم بیرون تا میرسم خونه شروع میکنم همه رفتار و حرفای خودمو تجزیه تحلیل میکنم 

میگم نکنه این حرفو زدم ناراحت شده چیزی نگفته 

نکنه از این حرفم اشتباه برداشت کرده

نکنه فلانی تو چت یجوری باهام حرف زده ازم ناراحت شد 

دیگه جایی رسیده توی جمع زیاد حرف نمیزنم یعنی به حداقل رسوندم که کمتر اذیت بشم 

حالا بجر اینا مشکل دیگم زیاد داشتم قبلادها شاید اثر هموماس اینحوری شدم

قبلش اسمش بزن گوگل ببین روانشناس اگر راز بیمار فاش کنه مجازات میشه اولین چیزی که هر روانشاسی یادمیگی ...

میدونم ولی همین که اشنا باشه ادم نمیتونه زیاد حرف بزنه 

عزیزم مشکلم خونوادگی خیلی زیاده اول اینکه خیلی سر هرچیزی استرس میگیرم از همه چی استرس میگیرم وقتی می ...

منم دقیقا مثل توام تازگیا حتی شبا نمیتونم بخوابم اینقدر دلم یهو اشوب میشه دیگه تصمیم گرفتم قرص ارامبخش گیاهی امتحان کنم یکم بهتر شدم بزارم کنار 

تراپیست خوبجلسات طولانیقطعا کمک کننده استولی تراپیست درست و درمون شدیدا کم هستبه عنوان دانشجو دکتری ...

عزیزم گفتین دانشجو دکترا ،یه سوالی داشتم ازتون

ممنون میشم اگه ممکنه جوابمو بدین

برای قبولی دکترا اکثرا با چندتا مقاله علمی پژوهشی قبول میشن،

چندمقاله نیازه؟

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱