2777
2789

200هزارتومن دادم به عنوان بیعانه الان میگم پشیمون شدم پولمو پس بدید سین می‌کنه اما جواب نمی ده چه خاکی تو سرم کنم 😭😭😭خودش گفته بود در صورت نخواستن پولو پس می دیم

هر چی توبخوای 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیخیالش شو این پول پس نمیده

قلبم را در جعبه ای گذاشتم اما کلیدش را گم کردم!                                                                                                                 کاربری دست 2نفره  پس اگه چیزی گفتم و نظرم با بقیه اکانتم متفاوت بود کاراگاه بازی نکنین . . .

بیشتر ببینید
اروم باش ۲۰۰ تومن فک کن گم کردی خوبه مبلغ زیادی نبوده خداروشکر

بگه 200 میلیون اوضاع خراب میشه

قلبم را در جعبه ای گذاشتم اما کلیدش را گم کردم!                                                                                                                 کاربری دست 2نفره  پس اگه چیزی گفتم و نظرم با بقیه اکانتم متفاوت بود کاراگاه بازی نکنین . . .

بیشتر ببینید
برای من مبلغ خیلی زیادی هست چند بار ازم کلاهبرداری شد دارم سکته می کنم 😰😰

200 هزاره پول شال هم نیست

بیشتر ببینید