2777
2789
عنوان

سگ گرما شرف داره به کل هیکل سرما

887 بازدید | 63 پست

هرچی مریضیه از سرما و سردی بوجود میاد . تف به هرچی سرماعه . از حموم اومدم بیرون کلی خودمو خشک کردم با ماشین در حد یک ساعت رفتم بیرون 

سرما خوردم گلوم دردمیکنه و باید یک هفته دورشو بگذرونم . هیچ تاثیری هم نداره واسم نه دارو نه آمپول . فقط دورش باید بگذره . 

یک روز از عمرم باقی بمونه 

توی ایران 

مهاجرت میکنم به بندرعباس و قشم(کلا مناطق جنوب)

که حتی زمستونش هم گرم باشه 

حتی به این خاطر دارم پرتغالی یاد میگیرم که در نهایت برم برزیل . اونجا اکثر شهراش همیشه تابستونه 

توی گرما کیف داره همه چی 

و توی سرما 

هیچی نمیچسبه هیچچچچچچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برزیلته

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

حالا یه سرماخوردگیه انقد گندش نکن 

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
بیشتر ببینید
موافقم باهات

بخدا همین برزیلیا که میگم چنان مردم مهربونی ان چنان مهربونن بی اندازه . من باشون سروکار داشتم 

همش به خاطر آب و هواشونه...هم دست و دلبازن هم مهمون نواز هم خون گرم هم شجاع و با قدرت بدنی بالا