2777
2789
عنوان

سگ گرما شرف داره به کل هیکل سرما

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 63 پست
نه گرمای زیاد و نه سرمای استخون سوز هوای بهار و پاییز رو فقط دوست دارم اونم نه خرداد و آذر

لحظه میشمارم که فقط گرمای داغ استان خوزستانمون برسه ... کولر ماشینمو حتی گازگیری نمیکنم بدون کولر باید همه جا برم😂بخدا هیچوقت از گرما گریزان نبودم...همیشه از سرما گریزانم...دلیلش شاید کم خونیمه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بخدا همین برزیلیا که میگم چنان مردم مهربونی ان چنان مهربونن بی اندازه . من باشون سروکار داشتم همش به ...

صداشون چقد قشنگ و قویه.بدنا قوی و سالم.اصن محشرن

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
کجایی هستیسگ گرما رو تجربه کردی؟من تو سرما شاید سرما خورده باشمولی از شدت گرما غش کردی؟😂

توی قلب گرمام که تابستون دمای هوا میشه پنجاه درجه...سگ همون پنجاه درجه شرف داره به هرچی سرماعه و خنکیه...

بهترین خنکی اینه هوا داغ باشه شیرجه بزنی تو رودخونه های زلال منطقمون

من قم ساکنم و رد میکنم با احترامتابستون فقط تو خونه افتادم

من ساکن خوزستانم و شما قمی ها یک ساعت نمیتونید گرمای خوزستان رو تحمل کنید توی خیابون...ولی 

با این وجود باز بهتره از سرما بخدا

اخخخخخ قربون دهنت

تووووو همزاد منی

عاشق اینم کیش و قشم خونه بخرم و برم بمونم

سرما چیه زود تاریک میشه ادم همش درگیر انفولانزا و … عفونت ریه چرت و پرتتت

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
حالا یه سرماخوردگیه انقد گندش نکن

بقران مجید این اولین و آخرین زمستونیه که توی منطقه غرب کشور زندگی میکنم...میرم یه جای گرمسیر که یا ساحل داشته باشه یا رودخونه که حتی زمستونم سرمایی وجود نداشته باشه...