2777
2789
عنوان

چیکار کنم اکسم دست از سرم برداره

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم 🤣 البته انقدر تاکسیکه هر بار برمیگرده میگم عجب غلطی کردم دعا میکردم برگرده ولی تا کات میکنیم دل ...

ی

هعییی خواهر از خدا که پنهون نیست از تو چه پنهون حالا اگه خوب بودن دلمون نمیخواستشون

یهعییی خواهر از خدا که پنهون نیست از تو چه پنهون حالا اگه خوب بودن دلمون نمیخواستشون

کسی که من دوسش دارم رسما دیوونه و خودشیفته و مودیه 

هر روز روی یه حالته 

یه روز عاشق و مهربون 

یه روز بداخلاق و مریض 

ولی نمیدونم چرا انقدر دلم میخوادش

یهعییی خواهر از خدا که پنهون نیست از تو چه پنهون حالا اگه خوب بودن دلمون نمیخواستشون

خیلی برگشته بعد از هر دعوا و جدایی

منم خیلی بخشیدم و برگشتم ولی حس میکنم دیگه باید یا یه جایی تموم بشه یا درست بشه وگرنه خودم دیوونه میشم

کسی که من دوسش دارم رسما دیوونه و خودشیفته و مودیه هر روز روی یه حالته یه روز عاشق و مهربون یه روز ب ...

دقیقا مشخصات مال من

تاپیک اخریمو بخونی متوجه میشی

حتی پامون به کتک کاری و .. کشیده شد 

بازم من عار ندارم اصلا نمیتونم ازش کینه به دل بگیرم وقتی باهمیم دعوا میکنیم میگم کاش اصلا نباشه تمومش میکنم واسه همیشه تمام پل هارو هم میشکونم بعد دو روز مثل خر پشیمون میشم زار میزنم برگرده 

امشبم الکی بهش پیام دادم گفتم کارتم تو ماشینت جا مونده حتی جوابمم نداد

خیلی برگشته بعد از هر دعوا و جداییمنم خیلی بخشیدم و برگشتم ولی حس میکنم دیگه باید یا یه جایی تموم بش ...

واییی دقیقا منم همینم

فکر نمیکنم هیچکس توی جهان وجود داشته باشه که اندازه من کس خل باشه . یعنی یه بلاهایی سر من اورده که باید برم تیمارستان بستری شم ولی باز نمیتونم ازش بدم بیاد باز میبخشمش😂حتی معذرت خواهی هم نمیکنه تلاش هم نمیکنه

دقیقا مشخصات مال منتاپیک اخریمو بخونی متوجه میشیحتی پامون به کتک کاری و .. کشیده شد بازم من عار ندار ...

خوندم تاپیکتو 

خیلی شبیه منی 

حتی برخوردت باهاشم شبیه منه 

اونم یه دوست مونگول پلشت داره که بیشتر به دعواهای ما دامن میزنه 

دوستش به من پیشنهاد هم داد وقتی کات کرده بودیم 

و باعث شد بدتر رابطه ما خراب بشه 

نمیدونم چرا دلمو نمیکنم ازش چرا چهار تا فحش نمیدم و ولش نمیکنم 

از خودم عصبانیم

منم مثل تو بهش پیام دادم 

و اون جواب نداد و بدتر خورد شدم و قهر کرد 

واییی دقیقا منم همینمفکر نمیکنم هیچکس توی جهان وجود داشته باشه که اندازه من کس خل باشه . یعنی یه بلا ...

دقیقااااا اینم همش خودش برمیگرده ولی معذرت خواهی نمیکنه 

فقط میگه بیا برگردیم نمیتونم فراموشت کنم 

هر بار میگم خودتو اصلاح کن بعدش برمیگردم بهت 

منو میپیچونه و همون آدم قبلیه 

سمی ترینه روانی ترینه 

نمیدونم چمه 😑😑😑😑

خوندم تاپیکتو خیلی شبیه منی حتی برخوردت باهاشم شبیه منه اونم یه دوست مونگول پلشت داره که بیشتر به دع ...

ولی من از خودم عصبانیم چرا بهش فحش دادم و زدمش🥲ولی از دوست داشتن زیادمه چون روش حساسم ابروهای کلفت مردونشو دوست داشتم رفته نازکشون کرده خط انداخته داخلشون منم سر همین زمینو آسمونو به هم دوختم جلوی دوستش دعوامون شد ابروی همو بردیم اول من با کیف زدم تو سرش هرچقدر صبوری کرد من کوتاه نیومدم اونم منو زد فحشم داد اییی خدا درد سرش به جونم کاش دستم میشکست 😭هرچقدرم بد باشه من نباید اینکارو میکردم دارم دیونه میشم نمیدونم چیکار کنم ببخشه منو کاش لال میشدم کاش دستم میشکست

دقیقااااا اینم همش خودش برمیگرده ولی معذرت خواهی نمیکنه فقط میگه بیا برگردیم نمیتونم فراموشت کنم هر ...

به حرف ما نیست مطمعن باش هزاران بار بگیم اصلاح کن نمیکنن اینا عادت کردن ذاتشون همینه حتی الکی بگن چشم اصلاح میکنیم ولی دروغه ‌. اینم وقتی خودش خیلی کار بدی میکرد الکی روز اول مظلوم میشد دوباره دو روز بعد شروع میکرد به سمی بازی منم دیگه عادت کردم 

ولی کاش جوابمو بده ای خدا😭میدونم حتی اگه جوابم بده دیگه خودشو میگیره خوب رفتار نمیکنه پررو میشه

به حرف ما نیست مطمعن باش هزاران بار بگیم اصلاح کن نمیکنن اینا عادت کردن ذاتشون همینه حتی الکی بگن چش ...

حس میکنم برمیگرده 

دلش برات تنگ میشه 

رفتار توام غلط بود 

اما رفتارای اون بیشتر غلط بوده که کتک زده و جلوی دوستش بهت گفته ج ن د ه و ابروتو برده خلاصه 

منم رفتارای غلط زیاد داشتم 

خودمم مقصر بودم که به اینجا رسیدم 

ولی اگه اون آدم نرمالی می‌بود و سمی برخورد نمیکرد منم راهمو میرفتم اونا خودشون رفتارای مارو هم خراب میکنن 

خودتو سرزنش نکن دختر 

من فقط سر دوستای مزخرفش اعصابم خورده دوستاش نمیخوان به من برگرده در گوشش چرت و پرت میخونن مخصوصا همین دوست مریضش☹️😭😭😭 

ولی بهت پیام میده حس میکنم 

شاید امروز و فردا نه ولی به زودی میده

حس میکنم برمیگرده دلش برات تنگ میشه رفتار توام غلط بود اما رفتارای اون بیشتر غلط بوده که کتک زده و ج ...

واییی قربونت برم من مرسی ازت حالمو خوب کردی واقعا

واییی چقدر تفاهم داریم دقیقا دوستای اینم نمیزارن به من برگرده همین دوستش میبرتش پیش دخترایی دیگه و همه تو گوشش میخونن که بیخیال این دختر شو اینو ول کن دختر ریخته تو شهر ‌.

ولی توام نگران نباش همه چیو دست زمان بسپار مطمعن باش اگه علاقه ای بهت داشته باشه درست میشه به حرف کسی گوش نمیده و تغییر میکنه بنظرم توام دیگه بهش پیام نده حتی هیچ خبری ازت نشه اصلا آفتابی نشو بزار دلش تنگ شه ترس از دست دادنتو بگیره که آدم شه همش در دسترس نباش که بگه من هرکاری کنم هرجوری باشم این همیشه هست