2777
2789
عنوان

😍 خدایا من شکر گزارتم بالاخره اتفاق افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 37 پست
انشاالله خدا کپ ارزوهاتو براورده کنه..چون میدونم چشیدم چی کشیدی ک اینجوری نوشتی

😍🥰🥰😘🌹🥰😘🥰🥰❤️♥️💜

مرسی فدات بشم 

خداروشکر ازدواج کردم همسرم اومد 😍 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر 😍

حسم میگه پسره اگه پسر شد تگ کن بهم بگو 😁

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید
الهی شکر . الهی به سلامتی بغل بگیری فرزند عزیزت رو . الهی تا آخر عمرت طعم خوشبختی های پی در پی رو بچ ...

الهی فدات بشم 

مرسی از دعات 😘😘😘😘

الهی شکرچقد خوشحال شدم از حال خوبتالهی خدا یه بچه سالم بهت بدهپسر دوست داری الهی که یه پسر سالم و صا ...

باشه فدات بشم 

الهی به حق این شب عزیز حاجت روا بشی 

ولی حامله شدن افتخار نیست

چرا افتخار نباشه عزیزم؟! 

میدونی چقد زحمت داره چقد به پیچیدگی و ظرافت نیاز داره بزرگ کردن و تربیت کردن یه انسان مثل خودت؟! 

انقد که هیچکی اندازه مادر نمیتونه انقد خوب یه انسان و جامعه رو بسازه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
الهی به حق عزت امام علی خدا کرد زندگیت رو سر راهت قرار بده یه مرد خیللللی خوب و حامی از رحمت و عطای ...

برای منم دعا کن منم دعات میکنم مادر آینده 😍😍😍 انشالله ک صحیح و سالم میاااااد ب دنیآااا

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید