2777
2789

الان برام جالبه که چطور ی ادم میتونه اینقدر شیفته و شیدای یکی باشه 

ازدواجمون نیمه سنتی بود یعنی اول اون منو دیده و انتخاب کرد و عاشقم شده بود و اومدن رسما جلو و چندماه صحبت و رفت و امد بعد عقد کردیم 

باورم نمیشد عشق اینقدر قشنگ باشه 

یادمه سرماخورده بود گریه ام گرفت 

رانندگی میکرد دستامو میبوسید 

اووووه چقدر ازین خاطرات داریم 

بعد الان انگار ن انگار ک یک روزی کنار هم بودیم 

حتی یاداوریشون باعث نمیشه دلگرم شم

تاپیک هام هست،حاضر نیست طلاق بده و الان شاید۶ماه ندیدمش 

و هردو عادت کردیم ب نبودن کنارهم 

منم چون قصد ازدواج مجدد ندارم،مهم نیست دیگ 

بذار اصلا ده سال بگذره،اون داره فرصت زندگی کنار یکی دیگ و تشکیل خانواده و پدر شدنش دیر میشه 

واس من ک دنیا همینه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اون دیر نمیشه دو سه ماه دیگه برای عدم تمکین اقدام کنه دادگاه بهش حکم ازدواج مجدد میده بهتره شما به فکر خودت باشی نه اون 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

مرد میتونه درخواست بده و ازدواج مجدد کنه مردا مث ما احساسی نیستن اون الان دنبال تجدید فراشه

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

من از اولم این خاطراتو ندارم‌. یه اقای کردِ مغرور که مدام منت کارهای نکردش رو میذاشت...برادراشم همینن.ما جاری ها به کل زندگی عاشقانه نداشتیم...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عشق و رابطه رو باید با تلاش نگه داشت 

کاش یه فکری به حال زندگیتون میکردی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
یادمه محرمی ک تیپ خیلی خاصی میزد چون مداح بود چقدر تو دلم قربون صدقه اش میرفتم چقدر از من سرتر بود و ...

عزیزم😢🫠🫠🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎