2777
2789
عنوان

یادش بخیر عاشق بوی شوهرم بود عاشق قدوبالا وتیپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 50 پست
تاپیکم هست هنوز خیلی مفصل نوشته بودم شاید درکم کنید حال الانمو

یکم از تاپیک های قبلیت رو خوندم ؛ شب قدری! 🙃

به نظرم همه ش داری از طرف خودت داستان رو میبینی.

درست ه یه سری حرفا و کاراش خودخواهانه ست ولی احتمال میدم شما هم یکم زیادی افراط کردی.

مثلا همون مهریه که اینقدر کم گرفتی یا دانشگاه که ول کردی.

و البته دخالت دادن خانواده ها. خواهرش یا مادر شما هرچقدر هم که خوب و دلسوز و صمیمی باشند، در سطح روابط زن و شوهری ( اتاق خواب منظورم نیست) نامحرم به حساب میان.

درست ه ادایی ه که یکماه قهر میکنه. احتمالا از آدم های ناجوری هم مشاوره می گیره. باز هم مشاور برید از گریه پیش مشتور هم نترس. اصلا اینقدر پیش مشاور گریه کن که گریه هات بالاخره تموم بشه و عقلانیت بیاد جاش. 

نمی گم به هر قیمتی باید زندگی رو نگه داشت ولی هنوز زندگی شما طوری نیست که بگی دیگه درست نمیشه ....

همسرت باید بزرگ بشه. شما هم باید تحربه ت بیشتر بشه.

حتما دانشگاهت رو پیگیری کن. شغل و دغدغه های دیگه ت رو هم پیگیری کن و کنار نذار. از نظر شرعی هم حق نداره بهت بگه نرو. شوهر فقط در همون زمانی که خودش تو خونه هست میتونه به همسرش بگه نره جایی. 

همونطور که شما فکر کردی ایشون فرشته ست، ایشون هم با شنیدن مهریه یک سکه فکر کرد شما فرشته ای. در حالی که هر دو اشتباه کردید. احتمالا ایشون هم احساس می کنه گول خورده. چون باورش نمیشه دختری که از مهریه و طلا به راحتی گذشته، حاضر باشه در چند متری تعدادی پسر حوون بشینه! 😐 آخه تصور می کرده شما صدای مرد نا محرم هم برای خودت حروم می دونی ..‌..

اونم احتمالا اعتقاد داره گول خورده.... شاید غرورش احازه نده بگه.

باز هم تاکید می کنم برید مشاور. چون با این شرح حالی که من از شما خوندم جدا شدنتون مشکلی رو حل نمی کنه. مثل یه عقده در زندگی دوتا تون می مونه. شما هر دو‌نیاز به اصلاح دیدگاه و رفتار دارید.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
یکم از تاپیک های قبلیت رو خوندم ؛ شب قدری! 🙃به نظرم همه ش داری از طرف خودت داستان رو میبینی.درست ه ...

استارتر منو یاد یکی از دوستام میندازه 

فایده نداره بهش مشورت دادن 

خیلی خواهش کردم بره مشاوره 

من تا حالا تو نی نی سایت کسیو سرچ نکردم که ی مدت انقدر نگران استارتر بودم میومدم ببینم چیکار کرده .رفته مشاوره نرفته نتیجه مشاوره رو گذاشته یا نه .

دوستم همینطور کله شقی کرد.بدش اومده بود و هر چی من و همسرم انرژی گذاشتیم که جدا نشن گوش نکردن که نکردن .

حالا از اون ماجرا ۶سال گذشته .

و دوستم تازه سر عقل اومده و شوهر خودشو میخواد فقط ولی حیف که شوهرش همین امسال ازدواج کرد .

استارتر عزیز خواهرانه میگم که از ابرا بیا پایین .

برای زندگی مشترک با دعوا و ناراحتی کنار کشیدن سمه 

مردم بدترین گره ها تو زندگیشون میفته با توسل و مشاوره و دعا حلش می کنن .عاشق بودم و فارغ شدمو و اینارو بگذار کنار .

و بجنگ برای درست کردن نقایصی که آزارت داده .با مشاوره .با توسل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر منو یاد یکی از دوستام میندازه فایده نداره بهش مشورت دادن خیلی خواهش کردم بره مشاوره من تا حا ...

از نظر من مشکل زندگی شون اینه که اولش خیلی همدیگه رو فرشته و بی گناه تصور کرده بودن.

یک استادی داشتیم در مورد ازدواج مشورت میدادن. یک بار تعریف کردند : 

یک دختر خانمی از آقا پسری خوشش اومده بود و از قضا اون آقا پسر شاگرد همسر من بودن. من واسطه شدم و به طور غیر مستقیم دختر خانم رو به آقا پسر پیشنهاد دادم. آقا پسر قرار خواستگاری گذاشت و رفت خواستگاری. دختر خانم جواب رد داد! 😅 بعد از دختر خانم پرسیدم تو که اینقدر ابراز عشق می‌کردی چرا جواب رد دادی؟ گفت آخه آدمی که تو ذهن خودم ساخته بودم یک فرشته بود. ولی منطقی که فکر کردم فهمیدم که این آدم حتماً نقص‌هایی داره و به علت تصوری که در موردش دارم تو زندگی مشترک برام غیر قابل تحمل می‌شه.

اون آقا پسر شاعر بود و شعرهای عرفانی می گفت و .... دختر خانم از طریق شنیدن و خوندن شعرها ، عاشقش شده بود؛ عاشق اون نگاه عرفانی و ...

اگر پدر و مادرتون این پسر رو تایید کردن و اگر خونواده ی خوبی هم داره، پس نشون میده در کل آدم بدی نیست. ولی اون ایده آلی که شما تو آسمون ها دنبالش می گشتی و فکر کردی پیداش کردی هم نیست. خود شما هم همینطور. و اون هم باید تصورش رو اصلاح کنه.

استارتر منو یاد یکی از دوستام میندازه فایده نداره بهش مشورت دادن خیلی خواهش کردم بره مشاوره من تا حا ...

عزیزم میشه بیاز تاپیک اخرم راهنماییم کنی 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید