2777
2789
عنوان

از مادرم دلخورم عید دعوتم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 17538 بازدید | 305 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین میفهمم که میخوای محبت های پدر همسرت رو جبران کنی و این از قدرشناسی و خوش قلبی شماست اما ایشون ص ...

چه جمله خوبی از محبت سیراب نشدیم که عاشق خودمون باشیم👌

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
سلام عزیزمزیاد حرف نزدیم امروز

میگم یه بار یه دور همی بودین یکی از آقایون اونجا خیلی نگات میکرد و همسرت گفت بیا پیشم و بغلت کرده بود . اون آقا همون امیر نبود ؟

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
بچه ها دیشب شام نپختم از بیرون اوردنهارم باز نپختم تخم مرغ خوردیم بذار فکر نکنه همیشه در خدمتم

عزیزم بچه ها گفتن بی خودی به بقیه خدمت نکن .‌نگفتن که دیگه یه لقمه غذا برا خودتون درست نکن دیگه! کارت درست نیست بنظرم به خودت و خونه برس و به بقیه کار نداشته باش 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
بچه ها دیشب شام نپختم از بیرون اوردنهارم باز نپختم تخم مرغ خوردیم بذار فکر نکنه همیشه در خدمتم

این کارتون دوتا جنبه داره

هم جنبه مثبت هم منفی

که من فکر میکنم جنبه منفی‌اش بولد تر هست

درسته که در ظاهر به نظر برسه که با این کار همسرتون فکر نکنن که همیشه در خدمتید

اما در باطن یکم انگار خودتون رو کوچیک کردید و دست کم گرفتید، این وایب رو میده که خب من نقشم آشپز تو خونه است پس به وظیفه ام عمل نمیکنم و این رو میکنم اهرم فشار

جسارت نباشه البته🙏🏻

اینکه بخواید همیشه در خدمت نباشید رو باید با روش های بهتر و سیاست بیشتری ابراز کنید

البته که خستگی،فشار کار،درس دلایل موجهی برای این هستن که خب شما وقت و انرژی کافی برای آشپزی نداشته باشید

اما برای در خدمت نبودن اشپزی نکردن یکم پیش پا افتاده است

البته جسارت نباشه🙏🏻

کامنت های تاپیک (حرف جالبه پدرشوهرم) خیلی جالب و اموزنده بودن

اگر یکبار دیگه همشون رو بخونید مخصوصا صفحه های آخر

توی موقعیتی که الان هستید فکر میکنم که کمکتون کنن

واقعیتش بچه ها دیگه خالی شدم

دو ماهه من خودم مریضم و چند روز خوبم باز مریض میشم از جراحیم مدت زیادی نگذشته و بازم دوباره دارم علایم پیدا میکنم اصلا نتونستم ریکاوری بشم. انقدر خسته‌م که دیگه فعلا هیچ چیز برام مهم نیست

واقعیتش بچه ها دیگه خالی شدمدو ماهه من خودم مریضم و چند روز خوبم باز مریض میشم از جراحیم مدت زیادی ن ...

توی این مدت تعطیلات که سر کار نمیرید برای خودتون بیشتر وقت بذارید

فیلم ببینید اهنگ گوش کنید برید سینما،کنسرت

تفریحات مورد علاقتون رو انجام بدید