2777
2789
عنوان

از مادرم دلخورم عید دعوتم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 18017 بازدید | 306 پست
واقعیتش بچه ها دیگه خالی شدمدو ماهه من خودم مریضم و چند روز خوبم باز مریض میشم از جراحیم مدت زیادی ن ...

حق داری ، حتی اگه نتونستی خوب درس بخونی زیاد سخت نگیر به خودت

استراحت کن بیشتر

بعد بچه ها باز شوهرم امروز مشغول بود که یه چیزی رو برام بخره که نمیگم چون میگن شواف میکنی

ولی واقعا از این روند که اذیتم میکنه بعد با یه هدیه سعی میکنه سر و تهش رو جمع کنه خسته شدم از اینکه هیچ چیز تغییر نمیکنه بهتر نمیشه 

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد بچه ها باز شوهرم امروز مشغول بود که یه چیزی رو برام بخره که نمیگم چون میگن شواف میکنیولی واقعا ا ...

سخت نگیرید

بذارید با یه کادو تموم شه و هی ادامه پیدا نکنه که دلسرد بشید

اما سعی کنید در خفا و در موقعیت های مناسب که فضای بینتون متشنج نیست با سیاست بهشون بگید که یه تغییراتی برای بهتر شدن زندگی مشترکتون باید ایجاد شه

بعد بچه ها باز شوهرم امروز مشغول بود که یه چیزی رو برام بخره که نمیگم چون میگن شواف میکنیولی واقعا ا ...

خب حرف بزن بااهاش شما همه چیز و الکی تموم میکنید هیچ چیز و حل نمیکنه   ایندفه بشین باهاش حرف بزن راجب همچی همین برداشتش ازش بپرس چی فک میکنه و چی شنیده 

یا بهش توضیح بده ک دلیل اینکه حساس شدی کارا خودشه اینکه همش حرف اون اکس و اسمش بوده تورو حساس کرده بگو کارای خودت اذیتم میکنه من از اول گارد نداشتم  

بگو نمیپسندی ارتباط نزدیک با ستاره و و اگر خودشم جا تو باشه نمیپسنده و ربطی به گارد داشتن ندارع کلا با حرف زدن زیاد مشکل و حل کنید سرپوش نزارید  خواسته و احساسات و بیان کن

حالا به ما بگید چی میخوان براتون بگیرن که ذوقتون رو بکنیم😍

همع اینجا شما رو میشناسن میدونن اهل شوآف نیستید

دوست دارم بگم بشینید با آرامش حرف بزنید با هم اما چون الان همسرت تو شرایط خوبی نیست می ترسم نتیجه ی خوبی نده 

نظر من اینه هدیه رو بپذیر تا تو شرایط بهتر مشکل رو حل کنید

واقعیتش بچه ها دیگه خالی شدمدو ماهه من خودم مریضم و چند روز خوبم باز مریض میشم از جراحیم مدت زیادی ن ...

چرا عزیزم  سرماخوردی؟ خیلیا مریض شدن 

بعد جراحی چرا مشکل پیدا کردی؟

سخت نگیریدبذارید با یه کادو تموم شه و هی ادامه پیدا نکنه که دلسرد بشیداما سعی کنید در خفا و در موقعی ...

مشکل اینه که متشنج میشه

بعد بدبختی جدیدمون اینه که شوهرم الان سال اخریه و باید بشینه کم کم برای امتحان بورد بخونه فشار اونم اضافه میشه بهمون

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
آیفون ؟😜

اره🫠

اون روز از دهنم در رفت که شاید بخرم به نظرت ارزشش رو داره همین

بیشتر ببینید
چرا عزیزم سرماخوردی؟ خیلیا مریض شدن بعد جراحی چرا مشکل پیدا کردی؟

اره دقیقا از ۱۵ بهمن من مدام مریضم فقط بالا و پایین میشه

الان دوباره درد شکم و لگن پیدا کردم

بیشتر ببینید
دوست دارم بگم بشینید با آرامش حرف بزنید با هم اما چون الان همسرت تو شرایط خوبی نیست می ترسم نتیجه ی ...

هنوز نخریده البته ها دیدم داشت سرچ میکرد

بیشتر ببینید
خب حرف بزن بااهاش شما همه چیز و الکی تموم میکنید هیچ چیز و حل نمیکنه ایندفه بشین باهاش حرف بزن راج ...

اره بعد من نگاه میکنم از روز اول ازدواجمون مشکلاتمون همین بوده یعنی مشکلی اضافه یا کم نشده

بیشتر ببینید
اره بعد من نگاه میکنم از روز اول ازدواجمون مشکلاتمون همین بوده یعنی مشکلی اضافه یا کم نشده

بشینید حرف بزنید با ارامش  اگه امد کادو بده و اینا تشکر کن بعد بگو بیا حرف بزنیم اینارو بهش بگو 

بگو از اول مشکلامون همین بوده بیا یبار حلش کنیم از فرصت استفاده کن