2777
2789

من سر نزدم به مادرم کلی بنده خدا کار داشت این نذاشت من برم کمک گفت بگو کارگر بگیرن یا دختر عروسش انجام بدن تو خونه زندگی شوهر داری عصابم از دستش خورده 

راهی هس رامش کرد جز بی محلی چون بی محلی کنم نمیزاره مسخره بازی در میاره نمیخوام بخندم به روش 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا بگو برا رفتن به خونه مادرمم باید باز تو اجازه بگیرم زندانی و اسیر که نگرفتی همون اول بد بارش اوار ...

اره لج نکن بدتر میشه

ولی بهش یفهمون برا رفتن به خونه مامانت نیازی نیست ازش اجازه بگیری

دلیلش چیه؟میخواد اذیت کنه یا باهاشون مشکل داره یا زیادی دوست داره دلش میخواد پیشش باشی

میگه بچهام اونجا اذیت میشن منم از دوری شما اذیت میشم دلایل چرت عزیزم معلوم نیس چشه 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
میگه بچهام اونجا اذیت میشن منم از دوری شما اذیت میشم دلایل چرت عزیزم معلوم نیس چشه

یه شهر دیگه ن مامانت اینا؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خب نمیگفتی واسه کار میریمیگفتی یه سر بزنم بیام

آخه بود پیشم که مادرم زنگ زد فهمید گفت میری در داغون برمیگردی خونه ازت سواستفاده میکنن گفتم مادرم مریضه پاش ورم کرده ما کارتشو نکنیم کی کنه میگه کارگر بگیره

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

وا 

بگو مگه میخوام ب صلیب بکشن مارو ک اذیت بشیم 

با زبون رامش کن ی سر برو 

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
آخه بود پیشم که مادرم زنگ زد فهمید گفت میری در داغون برمیگردی خونه ازت سواستفاده میکنن گفتم مادرم مر ...

منم شوهرم خیلی بدش میاد از خونه مامانم بیام بگم خوابم میاد یا خسته م.

الان یادگرفتم، وقتی از اونجا میام حسابی خودمو سرحال میگیرم و خیلی هم باهاش خوش اخلاقم.

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........