2777
2789
عنوان

از مادرم دلخورم عید دعوتم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 18127 بازدید | 306 پست
دلم‌برای پدرشوهرم خیلی میسوزه

میتونم درکت کنم چون خودم آدم دلسوزی ام و نمیتونم نسبت به اطرافیانم بی تفاوت باشم 

حقیقتا منم دلم براش میسوزه وقتی بهش فکرمیکنم و میبینم دخترش اومده ایران ولی سفر تفریحی رو به باباش ترجیح داده

همسرشم گرین کارت رو به شوهرش

نمیدونم چرا خیلی حرصم میگیره. کاش خونوادش دورش بودن که یه خوش قلب مثل شما از سر دلسوزی خودشو فدا نمیکرد این وسط.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
میتونم درکت کنم چون خودم آدم دلسوزی ام و نمیتونم نسبت به اطرافیانم بی تفاوت باشم حقیقتا منم دلم براش ...

به نظرشون منطقیه کاراشون مادرشوهرم میگه یه پرستار ثابت براش بگیریم دیگه نریم ملاقاتش

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی چقد سردن اینا

میگه کاری که شما میکنین دوستی خاله خرسه‌ست با خودتون میکروب میبرین تو اتاقش

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
به نظرشون منطقیه کاراشون مادرشوهرم میگه یه پرستار ثابت براش بگیریم دیگه نریم ملاقاتش

چطور ممکنه همینقد راحت نظر بدن

حالا اگه من باشم ازغصه دق میکنم وقتی یکی این حرفو پیشم بزنه.

چطور دلشون میاد؟ خوش بحالشون که انقد دلشون بزرگه و بی تفاوتن

یعنی اونی که رو تخت بیمارستانه حمایت عاطفی نمیخواد؟ روحیه نمیخواد؟ 

یعنی هیچ تعلق خاطری بهش ندارن؟ وابستگی؟ دلتنگی؟ ترس ازاینکه یروزی بودنش حسرت بشه؟ 

یعنی اونا عجیبن یا ما عجیبیم.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

خوب شمام دیگ‌نرو

همین حرف بهونه کن

ولی خیلی پررو هستش این‌زن سیاستمدار بی احساس از خودراضی

چطور ممکنه همینقد راحت نظر بدنحالا اگه من باشم ازغصه دق میکنم وقتی یکی این حرفو پیشم بزنه.چطور دلشون ...

خواهرجان من غم خوار هستیم 

منم بدتر از شمام 

مادرشوهرم محل سگ ب شوهرم نمیزاره دم ب دقیقه میره خونش و قربون صدقه ننه ش میره

بلاخره باید نبودنشون رو یجوری منطقی جلوه بدن و توجیه کنن دیگه.

مستقیم بیان بگن اولویتمون نیست٬ خیلی بد میشه.

خونسردیشون داره عصبیم میکنه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
چطور ممکنه همینقد راحت نظر بدنحالا اگه من باشم ازغصه دق میکنم وقتی یکی این حرفو پیشم بزنه.چطور دلشون ...

دقیقا شوهرم میگه حمایت عاطفی مهمتره روحیه‌ش مهمتره.

ببین مثلا روزی ده بار ویدیوکال میکنه باهاش. دو ساعت باهاش حرف میزنه ولی خب این کی جایگزین حضورش میشه. 

بیشتر ببینید
خوب شمام دیگ‌نروهمین حرف بهونه کنولی خیلی پررو هستش این‌زن سیاستمدار بی احساس از خودراضی

خیلی بی احساسه خیلی

بیشتر ببینید

باز خداروشکر شوهرم یه کوچولو شبیه پدرشه اگر شبیه مادرش بود دیگه هیچی

بیشتر ببینید

دلم میخواد کلی برات بنویسم اما خودم انقدر تو شرایط و حال روحی بدی هستم نمیدونم چطور بنویسم ،فقط بهت میگم من سال هاست با همچین آدمایی زندگی میکنم و هر کاری که بکنی تهش یا میشه وظیفه ت یا هیچ وقت راضیشون نمیکنه ،عزیزم من به این رسیدم که خیلی وقتا مهربونی کردن و خوش قلب بودن دوای درد ها نیست خیلی وقتا باید به اندازه کنار آدم ها بود نه بیشتر ،اولین نفری که باید ازش مراقبت بکنی خودت هستی

خواهرجان من غم خوار هستیم منم بدتر از شمام مادرشوهرم محل سگ ب شوهرم نمیزاره دم ب دقیقه میره خونش و ق ...

هرکسی که درحق اطرافیانش لطفی میکنه خدا نورِ اون به زندگیش برمیگردونه

گاهی اوقات داستان همون  داستانِ تو نیکی می کن و در دجله اندازه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤