2777
2789
عنوان

از مادرم دلخورم عید دعوتم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 18902 بازدید | 307 پست
واقعا یکم فکر کنه ماشین از یه حدی ام مدل بالاتر دیگ تو این وضیعت جامعه اصن نمیشه اوردش بیرون هر لحظه ...

همون بعدم واقعا چه لزومی داره ماشین خوب برای ایمنیشه دیگه از یه حدی بالتر هیچ اپشنی اضافه نمیشه فقط پول برنده

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب وقتی به پول ماشین خودش برای خریدن ماشین جدید نیازی نداره لزومی نداره ماصین خودشو بفروشه اونم توی سه تا چک که اصلا اعتباری بهش نیس حتی اگرم باشه تفاوت قیمتش خیلی میشه حداقا اگر میفروشین به یه مورده بهتر بفروشینش با اوم پول سرمایه گذاری کنین

خب وقتی به پول ماشین خودش برای خریدن ماشین جدید نیازی نداره لزومی نداره ماصین خودشو بفروشه اونم توی ...

من هنوز امیدوارم مادرشوهرم باهاش حرف بزنه پشیمون شه از عوض کردن ماشین

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
چی میخواد بخره؟البته اگه دوس داری بگو اگه نمیخوای کاملا راحت باش

نه مشکلی نیست bmw x4

بیشتر ببینید
از اونجایی که من این برندو خیلی دوس دارم هیچ مخالفتی نمیکنم با عوض کردن ماشین و حرفمو پس میگیرم😂😂

اخه مال کساییه که هیچ دغدغه مالی ندارن ما نه خونه داریم در اینده باید مطب بزنیم هر دو شهر دیگه بریم باید اونجا خونه بخریم و ... واقعا ماشین لزومی نداره

بیشتر ببینید

البته شوهرم یه اصطلاحی داره که باهاش ولخرجیاش رو توجیه میکنه اینه که اگر فاصلمون تا خرید خونه به اندازه پول یه ماشین(گوشی و..) اون موقع میفروشمش

بیشتر ببینید
اخه مال کساییه که هیچ دغدغه مالی ندارن ما نه خونه داریم در اینده باید مطب بزنیم هر دو شهر دیگه بریم ...

همسرتون شبیه ما فکر نمیکنه ترجیح میده توی لحظه زندگی کنه و اینکه اون ماشین داشته باشه بیشتر لذت میبره تا اینکه در حال پول جمع کردن برای خونه باشه و حاضر هم نیست خریدای کوچیک کنه تا به اون بزرگه برسه 

انقدر لجم گرفته از خواهرشوهرم انقدر لجم گرفته

چرا مثل خواهرشوهرت بیخیال نیستی؟

من نمیخوام از خوب بودن پیشمونت کنم ولی تو همه چیز متعادل رفتارکن حتی خوب بودن

جوری رفتار نکن که یسری کارا وظیفت بشه یا مجبور بشی بابتش به کسی جواب پس بدی

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
چرا مثل خواهرشوهرت بیخیال نیستی؟من نمیخوام از خوب بودن پیشمونت کنم ولی تو همه چیز متعادل رفتارکن حتی ...

دلم‌برای پدرشوهرم خیلی میسوزه 

بیشتر ببینید