ندای_تنها مدیر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 266 عنوان شما با کمبود شدید محبت و خستگی روحی و تنهایی چه جوری کنار میایید | مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 56 پست خیلی داغونم چجوری اینارو یکم جبران کنم، یه راهکار بهم بدید خواهش میکنم، چجوری میشه یکم محبت و توجه خریدیه چیز تسکین دهنده بهم معرفی کنید نمیشه که آدم تهی و خالی دووم بیاره اخه 1404/01/01 | 21:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fifi۵۹ عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 2369 نمیخوام گدایی کنم میخوام از یه منبعی محبت بخرم نمیتونم دووم بیارم دیگه هیچ کسی نیست فقط خودتی و کارهایی که دوست داری انجام بدی باید با خودت حالت خوب باشه کتاب فیلم بیرون سفر یه رفیق پایه شایدم تنهایی ....
ندای_تنها مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 266 ارتباطت رو با خدا قوی کن.به جز اون به کسی دل نبند.امان از روزی که آدمها بفهمن لنگ محبت شونیتشنه محبت ... اونو که خیلی وقته ناامیدم کرده
ندای_تنها مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 266 پذیرفتم دیگه دنبال محبت و توجه نیستم کلا ولی به یه آدم پرخاشگر تبدیل شدم پذیرفتم ولی گاهی نمیتونم تحمل کنم من محبت و توجه میخواممن آدمم باید. یه عامل بیرونی باشه که شارژت کنه بالاخره حتی یه کورسو
گلزهرای عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 801 اونو که خیلی وقته ناامیدم کرده خب دیگه بدترین چیز نا امیدیهنا امیدی رو از خودت دور کن اون خودش بزرگترین آفته گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید.
کفیر۸۸ عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 697 به همه میدم نفرت درو کردمتوروخدا بگید از کی یکم محبت بگیرم اگر افسرده اید یعنی مدام اینطورید حتما دارو مصرف کنید و در کل آدم بعضی روزا خیلییی افسرده است و فرداش خوب میشه
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 21580 تنهاراهش خیانته که اونم خوب نیست🙃 مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه
ندای_تنها مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 266 گفتم از حیوون خونگی مخصوصا سگ تنها کسی که بی منت دوستت داره پیشنهاد خوبیه ، ولی اونم همسرم ازمدریغ میکنه مخالفه
ندای_تنها مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 266 اگر افسرده اید یعنی مدام اینطورید حتما دارو مصرف کنید و در کل آدم بعضی روزا خیلییی افسرده است و فردا ... نه کار ازینا گذشتهمنم یه عامل بیرونی میخوامیه دوستیه همسر مهربونیه مادر که سرد نباشهیه خواهر که همش منتقد نباشهمن محبت میخواماز کجا بگیرمممموووو
بهاراقامون عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 3211 اگه اومدی فقط جهت درددل کردن که هیچ،،ولی اگه دنبال راهکاری،،به عنوان تنهاترین وبی کس ترین بهت میگم من فقط وفقط بانمازوقران وذکرودعاازتنهایی نمردم،،دنبال هرکاردیگه ای رفتم تهش بن بست بود،،،توسن۳۸سالگی به این نتیجه رسیدم.
جینسنگ عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 335 پذیرفتم دیگه دنبال محبت و توجه نیستم کلا ولی به یه آدم پرخاشگر تبدیل شدم دقیقا منم پذیرفتم ولی پرخاشگر نشدم صبور شدم
ranginnn عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 868 پذیرفتم ولی گاهی نمیتونم تحمل کنم من محبت و توجه میخواممن آدمم باید. یه عامل بیرونی باشه که شارژت کن ... اره باید باشه من سر همین ها آنقدر ساده بودم وارد رابطه دوستی میشدم فکر میکردم پسر مردم عاشق منه😂😂😂 دنبال استفاده دیگه عهد کردم از بی محبتی مردمم ، از پسر جماعت گدایی نکنم چه پسر چه موجودات دیگه
ندای_تنها مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 266 تنهاراهش خیانته که اونم خوب نیست🙃 الان دلیل خیانتو قشنگ درک کردمولی اونم تهش دروغ و سیاهیهادم درست تو این روابط نمیادمنم عشق توجه واقعی میخوامیه تولدت مبارکیه روزت مبارکیه خسته نباشید خالییه حالت چطوره سادهیعنی تا اخر عمرم کسی اینارو بهم نمیگه؟؟؟
jigarzoleykha عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 41 بی چشم داشت محبت کن یچیزی بپز ببر خودت پخش کن وقتی تشکر کنند احساس جالبی بینتون رد و بدل میشه برو خانه سالمندان باهاشون صحبت کن همه اینا یطوری حواست رو پرت میکنه و تسکین موقتهاما اونچه که میخوای رو نمیتونی جایگزینش رو پیدا کنی
ندای_تنها مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 266 اگه اومدی فقط جهت درددل کردن که هیچ،،ولی اگه دنبال راهکاری،،به عنوان تنهاترین وبی کس ترین بهت میگم م ... امتحان کردم با اینا اروم نشدمیه طناب میخوام دستمو بهش بگیرمیه نخ حتی
ranginnn عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 868 دقیقا منم پذیرفتم ولی پرخاشگر نشدم صبور شدم عالیه پرخاشگری نابودت میکنه